Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde Servicedesk medewerkers voor verscheidene klanten van ons. In deze functie maak je deel uit van een gedreven IT-team. Als helpdeskmedewerker ben je verantwoordelijk voor het oplossen van IT gerelateerde problemen en het goed functioneren van de PC’s en bijbehorende apparatuur. Je bent het aanspreekpunt voor collega’s en/of klanten en zorgt ervoor dat iedereen op een veilige en efficiënte manier kan werken. Je ondersteunt de gebruikers zowel on-site als telefonisch, afhankelijk van de soort klant

Als Security Pentester / Ethical Hacker voer je uiteraard pentests en risicoanalyses uit en bepaal je het niveau van beveiliging van (web)applicaties. Je werkt samen met ontwikkelaars op het gebied van veilig ontwikkelen van softwarecode. Je presenteert de resultaten en kan met overtuiging adviseren over de te implementeren beveiligingsmaatregelen. Je bent bezig met het vergroten van awareness op het vlak van alle aspecten van security.  Je werkt met specialisten op allerlei gebieden op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau. 

Je houd je bezig met alle aspecten omtrent de beveiliging van netwerken, systemen, applicaties en processen. Al in een vroeg stadium ben je betrokken bij het ontwerpen en ontwikkelen van informatiesystemen om onder meer de beveiligingseisen te definiëren. Die eisen liggen zowel op het functionele als op het technische vlak. Informatiebeveiliging zelf is immers net zo belangrijk als de beveiliging van de technische infrastructuur. Bovendien mogen procedures en werkinstructies niet vergeten te worden. Nog altijd blijkt de mens een belangrijke schakel in het hele beveiligingsproces!

Als Senior Netwerk Engineer word je ingezet in verschillende rollen. Samen met andere collega’s kun je zowel als beheerder aan netwerk omgevingen werken als aan projecten. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van CISCO omgevingen, met de daarbij behorende netwerkinfrastructuren.

Als Applicatie Beheerder ben jij de intermediair tussen de eindgebruikers en de technische specialisten. Hierbij inventariseer je de gebruikerswensen en maak je de perfecte vertaalslag naar de eindgebruikers en ontwikkelaars. Daarnaast begeleid je de implementatie van functionele wijzigingen. Je neemt deel aan projecten op het gebied van informatievoorziening en breng je advies uit over diverse IT-gerelateerde vraagstukken. Je organiseert, faciliteert en voert eventueel testactiviteiten uit. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van systeemdocumentatie en handleidingen.

Je werkt samen met een team internationale collega’s en mag daarbij rekenen op een goede balans tussen werk en privé. We belonen jouw inzet en prestaties bovendien met een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s.

Je bent zelfstandig in staat om op basis van functioneel en/of technisch ontwerp een oplossing voor de eindgebruiker te ontwikkelen.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen planning, de voortgang van je project en bent in staat om tijdig afwijkingen te signaleren. Daarnaast draag je proactief oplossingsvoorstellen aan en zorg je voor de realisatie. Vanuit verschillende projecten ben je in staat om samen te werken in een multidisciplinair team met ontwerpers, ontwikkelaars, testers en diverse opdrachtgevers.

Je komt te werken bij een professioneel bedrijf. Je werkt mee aan het ontwerpen en bouwen van software. Je kan worden ingezet op verschillende projecten op locatie. We zijn op zoek naar een ambitieuze zelfstandige professional die een passie heeft voor de techniek en op de hoogte blijft van de laatste technieken. Het liefst ben je voor 40 uur beschikbaar.

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van de volledige IT-omgeving. Wanneer de 1e en 2e lijn een incident niet kunnen oplossen, komt het probleem bij jou terecht. Daarom is het belangrijk dat je energie haalt uit het oplossen van complexe materie. Door jouw werkervaring en kennis kan de IT-omgeving naar een hoger niveau worden getild .
Ook het monitoren, installeren en configureren van servers, het voorbereiden en uitvoeren van migraties en het bijhouden van documentatie behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Je komt te werken in een complexe en dynamische werkomgeving waar volop mogelijkheden bestaan om jezelf te ontwikkelen en initiatieven te tonen.

Voor onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar ervaren projectmanagers op het gebied van business gedreven IT projecten. Je wordt gemotiveerd door goede professionele samenwerking en bent als geen ander in staat om divergerende belangen terug te managen naar een gemeenschappelijk organisatie- of teambelang om vandaar uit het beoogde resultaat tot stand te brengen. Je hebt veel managementervaring op het gebied van bijvoorbeeld project-, servicemanagement, outsourcing/transitie trajecten en IT management. Een goede projectmanager die aan de slag gaat, gedraagt zich als een leider, valideert business/IT doelen, heeft visie, is innovatief, werkt met passie, luistert en analyseert, neemt beslissingen, geeft duidelijke feedback en heeft plezier in wat hij doet.

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren en gedreven Financial Controllers. Ben jij de controller die toe is aan zijn of haar volgende carrièrestap? Beschik jij over oog voor detail en kwaliteit, kennis van wet en regelgeving en ben je energiek en pro-actief? The Talent Recruiters biedt jou de kans om je reeds opgedane kennis en ervaring verder uit te bouwen. The Talent Recruiters helpt jou door onze grote verscheidenheid aan projecten en opdrachtgevers aan de passende job!

Please reload

Schrijf je vrijblijvend in zodat we contact met je op kunnen nemen zodra wij een passende vacature voor je hebben.

Nog niet gevonden waar je naar zocht? Klik dan op 'alle vacatures'.