Recruitment Process Outsourcing

Bij Recruitment Process Outsourcing (RPO) faciliteert The Talent Recruiters een gedeelte of het gehele wervingsproces, door te screenen, gesprekken te voeren, te adviseren en waar nodig te zorgen voor huisvestiging voor expats. Onze Recruiter komt inhouse bij jullie werken, waardoor de lijntjes kort zijn. Maar het kan ook op afstand of gedeeltelijk op afstand.

Al eens gedacht aan RPO?

Een van onze recruiters wordt jullie tijdelijke collega en zal jullie corporate recruitment op zich gaan nemen. Als deel van het team zullen zij vaste vacatures gaan vervullen.

Behoefte aan een interim recruiter in het team? Bij ons werken ervaren en gespecialiseerde recruiters met een uitgebreid netwerk die tijdelijk aan jullie team kunnen worden toegevoegd om jullie wervingsproces op zich te nemen. Het grote voordeel is dat onze recruiter echt tijdelijk lid wordt van het team, hij of zij leert jullie bedrijf en bedrijfscultuur door en door kennen. Hierdoor kan hij/zij jullie team helpen groeien met professionals die echt bij jullie bedrijf passen.

 

Lars Broeders – Team Lead Recruitment

Maak kennis met onze recruiters

ervaren, professioneel, inlevend.
ontmoet onze recruiters!

LinkedIn Sophie Goldenbeld
Recruiter
Meer over Sophie
LinkedIn Marieke Baijens
Recruiter
Meer over Marieke
LinkedIn Kees van der Struijk
Recruiter Technology
Meer over Kees
LinkedIn Jennifer Kremers
Talent Sourcer
Meer over Jennifer

Ervaring van onze klanten

“Sophie is fijn om mee samen te werken, snel in haar communicatie en zoekt echt de samenwerking op. Zij weet het juiste profiel naar voren te krijgen, schakelt professioneel met de business en weet kandidaten te binden en boeien. Mede dankzij haar hulp bij het sourcen, hebben we een aantal uitdagende ICT-vacatures weten in te vullen.

 

Celine Berings | Recruiter bij DAS

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met me op! In een gesprek bespreken we wat de recruitment wensen precies zijn, zo kunnen wij tot een voorstel komen en een match maken met de best passende recruiter!

LinkedIn Lars Broeders
Team Lead Recruitment
phone 06 293 307 16
phone 085 025 00 45