Recruitment Process Outsourcing

In de huidige arbeidsmarkt is het voor iedereen een uitdaging om pareltjes van kandidaten aan je bedrijf toe te voegen. Wij kunnen je helpen om wel die perfecte matches te vinden en te binden. Ooit gedacht aan Recruitment Process Outsourcing (RPO)? Bij Recruitment Process Outsourcing faciliteren wij het hele (of een gedeelte) van jullie wervingsproces. Een van onze gespecialiseerde collega’s wordt tijdelijk toegevoegd aan jullie team. Wij zorgen voor de screening en selectie, het voeren van gesprekken, we adviseren en waar nodig zorgen we voor huisvestiging voor expats. Onze RPO Consultant komt inhouse bij jullie werken, waardoor de lijntjes kort zijn. Maar het kan ook remote of gedeeltelijk onsite.

Wat houdt Recruitment Process Outsourcing (RPO) precies in?

Om maar met de deur in huis te vallen: RPO is totaal niet te vergelijken met interim recruitment.  Waar interim recruitment zich richt op het vervullen van een of meerdere vacatures, krijg je er met Recruitment Process Outsourcing echt een tijdelijke volwaardige collega bij. Deze collega ondersteunt of vervult jullie (hele) recruitment proces. Ons specialisme hierbij is het aangaan van een verbinding. Jullie nieuwe TTR collega gaat zich verdiepen in jullie bedrijfscultuur en gaat kandidaten voor jullie vinden die niet alleen matchen qua kwaliteiten die hij/zij toevoegt, maar ook qua persoonlijkheid past in het team. Waar de toegevoegde waarde van RPO verder in zit is dat je niet alleen de recruitment activiteiten uit handen geeft, maar dat je een samenwerking aangaat met een gespecialiseerde partij.

Als RPO specialist weet The Talent Recruiters als geen ander te definiëren wat er nodig is op het gebied van Recruitment in jouw organisatie. De Recruitment vraagstukken in je bedrijf kunnen veranderen, net zoals de arbeidsmarkt continu verandert. Wanneer dit gaandeweg het RPO traject gebeurt passen wij ons hierop aan en nemen jouw bedrijf daarin mee.  

De voordelen van Recruitment Process Outsourcing

Waarom The Talent Recruiters kiezen voor je RPO?

Je kiest voor The Talent Recruiters als je wil kiezen voor een betrokken, persoonlijke partner. Wij zoeken niet alleen de verbinding met onze professionals, maar ook met onze opdrachtgevers. We zorgen ervoor dat we jullie bedrijfscultuur doorgronden. Evenals de sfeer die er in het bedrijf (en de verschillende teams) hangt en de mentaliteit onder jullie bestaande collega’s. Onze RPO Consultant heeft een uitgebreid netwerk en weet hoe hij/zij precies de juiste kandidaat aan tafel krijgt die aansluit bij jullie bedrijf op het gebied van zowel competenties als persoonlijkheid. Op die manier helpen we jullie een stabiele mooie groei in jullie teams te realiseren!

Waarom anderen voor The Talent Recruiters kiezen

Ontmoet onze RPO Consultants

Wij hebben een mooi team aan Recruitment Specialisten. Met uiteenlopende karakters en aanpak, maar wel met een gemeenschappelijke factor: ze hebben allemaal bergen aan Recruitment expertise in huis!

 

LinkedIn Lars Broeders
Team Lead Recruitment
Meer over Lars
LinkedIn Sophie Goldenbeld
Talent Sourcer / RPO Recruiter
Meer over Sophie
LinkedIn Marieke Baijens
Recruiter
Meer over Marieke
LinkedIn Kees van der Struijk
Recruiter
Meer over Kees
LinkedIn Jennifer Kremers
Talent Sourcer
Meer over Jennifer

Ervaringen van onze RPO Consultants

Wil jij ook een RPO samenwerking die naadloos aansluit op jouw wensen?

Ik neem je graag mee in alle mogelijkheden voor een passende oplossing voor jouw recruitment vraagstuk! Mijn naam is Lars Broeders en ik ben Team Lead (RPO) Recruitment. Ik geloof in de kracht van RPO omdat ik geloof in de kracht van mijn team. Ik ga graag vrijblijvend het gesprek aan om te kijken of we ook voor jouw organisatie de perfecte recruitment specialist in huis hebben.

 

LinkedIn Lars Broeders
Team Lead Recruitment
phone 06 293 307 16
phone 085 025 00 45