Onze diensten

U kunt bij The Talent Recruiters terecht voor: detachering, werving en selectie en executive search.

Onze opdrachtgevers versterken hun organisatie op een bewuste manier. Wij fungeren als toegewijde recruitment partner in de zoektocht naar gekwalificeerde collega’s. Onze kandidaten streven naar persoonlijke groei in hun carrière en bezinnen zich op hun loopbaan. Zij zijn professionals op HBO/WO niveau met meerjarige werkervaring. Belangen van beide partijen op een succesvolle wijze samenbrengen is de doelstelling van The Talent Recruiters.

 

Al onze diensten kenmerken zich door heldere procedures en voorwaarden, specialistische kennis, snelheid en diepgang gekoppeld aan succesvolle wervingsmethoden. Met herkenbare advertentiewerving, een goed onderhouden on-line database met beschikbare en gespecialiseerde kandidaten en met een uitgekiend gebruik van actieve en passieve internetsearch, bieden wij een maximale kans op het juiste resultaat.

 

Neem contact op met ons via +31(0)85 0250045 of vul de velden hiernaast in.

Bericht ontvangen!

Detachering

Bent u op zoek naar tijdelijke capaciteit op het gebied van IT of Finance? Onze professionals zijn gecertificeerd en beschikken relevante werkervaring.

The Talent Recruiters garanderen continuïteit door het vinden van de juiste professional: een kandidaat die beschikt over de juiste kennis, ervaring en het karakter waar uw organisatie naar zoekt. Wat uw IT- of Finance-uitdaging ook is, onze professionals zijn in staat om uw omgeving snel eigen te maken. Wij leveren enthousiaste professionals die graag voor u aan de slag gaan voor enkele weken of meerdere maanden.