Visie

The Talent Recruiters combineert een professionele en zakelijke werkwijze met een persoonlijke en betrokken aanpak. Onze begeleiding is persoonlijk, deskundig en integer.

 

Persoonlijk Recruitment is bij uitstek "people business" en een recruitment bureau is zo sterk als haar relaties. Wij zijn ons ervan bewust dat wij ambassadeurs zijn van onze opdrachtgevers en kandidaten. Wij gaan langdurige betrekkingen met hen aan, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Wat betreft kandidaten verdienen wij dit vertrouwen doordat wij hen helpen bij het maken van belangrijke keuzes, altijd gericht op succes op de lange termijn. Wij beseffen dat de meeste specialisten slechts enkele keren gedurende hun werkzame leven van baan veranderen en onderkennen het belang van een dergelijke stap. Wat betreft opdrachtgevers verdiepen wij ons grondig in hun business, kennis vereisten en cultuur. Wij dragen uitsluitend kandidaten aan die niet alleen voldoen aan de vereiste criteria, maar die ook wat persoonlijkheid en ambities betreft goed passen.

 

Deskundig Vanwege onze eigen ervaring als vakspecialist en onze jarenlange ervaring in recruitment, begrijpen wij de belangen van onze opdrachtgevers en kandidaten en kennen wij de arbeidsmarkt van binnen en buiten. Daarnaast adviseren wij onze opdrachtgevers bij de keuze van de juiste recruitment strategie en begeleiden wij de kandidaten bij een volgende stap in hun carrière.

 

Integer Vertrouwelijkheid is vanzelfsprekend, wij handelen alleen met toestemming en wij communiceren helder over elke stap in het proces. De tevredenheid van onze kandidaten en opdrachtgevers is ons doel en onze maatstaf voor succes. Wij hanteren daarom de hoogste ethische standaard in alles wat wij doen.

Neem contact op met ons via +31(0)85 0250045 of vul de velden hiernaast in.