Floris Koldewee

Lead Recruitment Consultant

In office

Mijn naam is Floris, ik ben 34 jaar en ik ben inmiddels zo’n 9 jaar werkzaam in de bemiddeling van technische software specialisten. Van oorsprong ben ik misschien geen techneut, maar inmiddels ben ik helemaal up to date! Waar ik 8 jaar geleden nog dacht dat JAVA een eiland in Indonesië is, C# uitspraak als ‘C hekje’ en niet verder kom dan met 2 vingers tegelijk typen (kijkend naar mijn toetsenbord), vind ik tegenwoordig alles wat software en technology ademt super interessant! De passie van mensen in de techniek, de complexe producten en de eindeloze technologische mogelijkheden in alledaagse producten; dat maakt mijn rol bij The Talent Recruiters zo leuk!

Mensen verbinden aan hun nieuwe (droom) werkgever en mijn klanten kunnen ondersteunen in hun zoektocht naar dat ene pareltje, dat is wat ik doe.Voor klanten ben ik graag een goede sparringspartner. Ik ga de relatie graag aan voor de lange termijn en ben een jongen die niet bang is zijn eerlijke mening te geven om tot het meest succesvolle recruitment traject te komen. Mijn collega’s zien me als heel klantgericht en daar kan ik me in vinden, ik denk graag proactief mee voor het succes van de klant. In mijn service staat kwaliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme voorop. 

Out of office

Ik ben getrouwd met Marieke en heb 2 dochters: Isa van bijna 6 en Hannah van 3. Lekker op vakantie gaan (Italië is hierin verreweg favoriet), een weekendje weg, dagje Efteling, erop uit trekken door het bos en spelletjes spelen zijn dingen die ik het liefste doe in mijn vrije tijd. Ook ga ik graag uit eten, een terrasje doen, carnavallen en skiën.

LinkedIn Floris Koldewee
Lead Recruitment Consultant
phone 06 126 172 58
phone 085 025 00 45