Lars Broeders

Team Lead Recruitment

In office

Hey, ik ben Lars en ik ben Team Lead Recruitment bij The Talent Recruiters. Ook ben ik verantwoordelijk voor onze RPO dienstverlening. Ik kreeg de kans om naar deze functie door te groeien vanuit mijn rol als Recruitment Consultant IT. Ik heb een IT studie gedaan en heb daarnaast altijd een commerciële baan gehad. Vervolgens ben ik in de detacheringwereld terecht gekomen waar ik mijn IT kennis kan combineren met het commerciële aspect. Ik zie mijzelf als een verbinder, een probleemoplosser. Ik hoop dat mijn klanten mij eerder zien als een collega dan als een accountmanager. En dat mijn team mij ziet als een sparringpartner bij wie ze altijd terecht kunnen. Vanuit deze relaties staat vertrouwen bij mij voorop. Ik zal altijd eerlijk en transparant zijn en advies geven. Graag ga ik ook het gesprek aan om deze adviezen toe te lichten. Bij The Talent Recruiters voel ik me helemaal op mijn plek omdat ze gaan voor een persoonlijke aanpak in recruitment oplossingen die passen bij mij als persoon. Ik krijg er energie van om moeilijk in te vullen vacatures te vervullen, ik ben een doorpakker die pas blij is als het goede resultaat is bereikt.

Out of office

Ik woon in Weert en hou van het bourgondische leven, van er lekker op uit gaan, uit eten. Ik reis graag en vind het leuk nieuwe landen te ontdekken. Mijn vriendenkring is heel belangrijk voor me, we spreken meerdere keren per week af om iets leuks te doen.

LinkedIn Lars Broeders
Team Lead Recruitment
phone 06 293 307 16

Werken met Lars?

  • schedule 38 uur
  • place Eindhoven
  • file_copy Intern

Talent sourcer

Lid worden van een team dat voelt als een werk familie? Wij gaan weer uitbreiden en zijn voor ons hoofdkantoor op de inspirerende High Tech Campus op zoek naar een TALENT SOURCER! Jij: Voelt je thu
Bekijk vacature
phone 085 025 00 45