Engineering

The Talent Recruiters is specialist binnen de installatietechniek. Met jarenlange ervaring binnen deze branche spelen we in op vraagstukken voor installatietechnische bedrijven, ingenieurs- en adviesbureaus. Installatiebedrijven verwachten de komende jaren te blijven floreren door o.a. de verdere verduurzaming van Nederland en hebben een groot aandeel in de energietransitie. Vanuit The Talent Recruiters ontzorgen we deze organisaties op het gebied van personeelsbehoefte zodat ze de juiste kennis en kunde aan hun bedrijf kunnen toevoegen.

Specialisaties

In ons netwerk van Engineering professionals vind je onder andere:

Waarom The Talent Recruiters voor jullie Engineering vraagstuk?

Onze dienstverlening

Detachering en deta-vast

Ervaren consultants die direct bijdragen aan de groei en het succes van jullie organisatie. Tijdelijk via detachering, of met de mogelijkheid om de professional na een vooraf afgesproken termijn over te nemen via de detavast constructie. Deze dienstverlening bieden wij aan onder ons andere label True Blue Consultancy.

Meer over detachering en deta-vast

Werving & Selectie

Wij helpen graag om (direct) nieuwe vaste medewerkers te vinden die matchen op het gebied van kwaliteiten en ook een toevoeging zijn op het gebied van mentaliteit en bedrijfscultuur.

Meer over werving & selectie

Interim opdrachten

Wij hebben een breed netwerk aan hoogopgeleide, ervaren freelancers en interim professionals die op tijdelijke basis projecten uitvoeren.

Meer over interim opdrachten

Jullie contactpersoon bij The Talent Recruiters voor Engineering

Wij werken we met business units die gespecialiseerd zijn in de verschillende vakgebieden. Voor Engineering staat het team van Luuk Brankaert klaar! Meer weten? Neem dan rechtstreeks contact met hem op!

LinkedIn Luuk Brankaert
Business Unit Manager
phone 06 274 307 12
phone 085 025 00 45