Onze diensten

Wij zoeken graag de recruitment oplossing die bij de organisatie past, voor vaste en tijdelijke rollen of voor andere openstaande behoeftes. Wij denken graag mee in:

 

 

Werving en selectie

Wij helpen graag om (direct) nieuwe vaste medewerkers te vinden die matchen op het gebied van kwaliteiten en ook een toevoeging zijn op het gebied van mentaliteit en bedrijfscultuur.

Meer over werving en selectie

Interim- en detacheringsopdrachten

Wij hebben een breed netwerk aan hoogopgeleide, ervaren freelancers en interim professionals die op tijdelijke basis projecten uitvoeren.

Meer over interim- en detacheringsopdrachten

Detavast

Bij de detavast constructie is de professional in dienst via The Talent Recruiters, met de mogelijkheid voor de klant om de professional (na vooraf afgesproken termijn) over te nemen.

Meer over detavast

Recruitment Process Outsourcing

Hierbij faciliteert The Talent Recruiters een gedeelte of het gehele wervingsproces, door te screenen, gesprekken te voeren, te adviseren en te ontzorgen. Op afstand, of on-site.

Meer over recruitment process outsourcing

Trots op onze opdrachtgevers

Bij The Talent Recruiters zijn we trots op al onze opdrachtgevers, of zoals we ze zelf liever noemen: partners, waarvoor we mogen werken. Binnen ons bedrijf staat het investeren in duurzame relaties centraal. In de zes jaar tijd dat The Talent Recruiters bestaat hebben we dan ook een mooi netwerk aan partners op mogen bouwen.  
 
Omdat wij een klein bedrijf zijn, is de relatie persoonlijk en zijn de lijntjes kort. Wij werken vanuit de visie van onze oprichter Monique Oomen om op basis van openheid en eerlijkheid een waardevolle relatie aan te gaan gebaseerd op wederzijds respect. Vanuit haar netwerk en dat van onze commerciële manager Maikel De Vrindt groeien sommige relaties al dertig jaar Wij zetten deze koers graag door, door te blijven investeren in waardevolle relaties met onze huidige en nieuwe partners. 

Wij werken onder andere met:

Waarom kiezen voor The Talent Recruiters?

Met The Talent Recruiters kies je voor een recruitment partner voor de lange termijn. Wij investeren graag in de relatie en werken op basis van wederzijds respect en vertrouwen. We zijn transparant over onze werkwijze en processen en denken graag mee over de beste oplossingen.  
 

Betrokken partner 

The Talent Recruiters bestaat uit een team van enthousiaste collega’s. Ben je op zoek naar dat ene pareltje van een medewerker, die ene speld in de hooiberg? Voor onze recruiters en recruitment consultants is het hun missie om hem of haar te vinden! Daarbij kijken we niet alleen naar de harde functie eisen, we verdiepen ons ook in de bedrijfscultuur om een kandidaat te vinden die zowel qua skills als persoonlijkheid perfect past.  

Wij verdiepen onze relatie met onze partners graag verder. We kijken samen naar de toekomst en brengen de behoeftes op korte en lange termijn in kaart. We helpen onze opdrachtgevers verder in hun doelstellingen door ze te voorzien van het juiste advies en de meest passende oplossing. Wij fungeren op deze manier als verlengstuk van het bedrijf van onze klanten. We denken mee, helpen en adviseren. 

Trots en toegewijd 

Bij The Talent Recruiters hebben we een passie voor ons werk en zijn we trots op de branches en specialismes waarin we actief zijn. Deze passie uit zich in de gedrevenheid waarmee we als partner fungeren voor onze bestaande en nieuwe klanten. En ook in het enthousiasme waarmee we met onze professionals werken. Al onze collega’s werken vanuit hun eigen kracht en specialisme, maar wel vanuit het principe dat we allemaal verantwoordelijk zijn en dus samen zoeken naar de beste oplossingen. Het hele team streeft naar het beste resultaat. 

Verbindend 

Wij zijn de verbindende factor tussen jullie organisatie en het toptalent dat er komt te werken. Wij werken met ervaren, gespecialiseerde professionals die direct waarde toevoegen aan het bedrijf. The Talent Recruiters is een relatief jong bedrijf, maar met een ervaren en professioneel team dat al jaren geïnvesteerd heeft in hun relaties en hun mooie netwerk nu inzet voor The Talent Recruiters. Onze enthousiaste professionals zijn klaar voor hun volgende uitdaging! 

Ook onze partner worden? 

Heel graag! Neem contact met ons op en we plannen graag een kennismaking om de mogelijkheden door te spreken. Wij bemiddelen in freelance en interim opdrachten, detachering, detavast, werving en selectie. Daarnaast zorgen wij voor maatwerk oplossingen. Wij nemen alles graag samen met je door. Wij hopen snel persoonlijk kennis te maken! 

Kennismaken? Neem contact op met:

LinkedIn Monique Oomen
Directeur
phone 06 219 523 72
LinkedIn Maikel De Vrindt
Commercieel Manager
phone 06 278 246 80

Wat andere opdrachtgevers over ons zeggen:

Wij zijn trots op al onze opdrachtgevers en laten er graag enkelen aan het woord over hoe zij de samenwerking met ons ervaren!

phone 085 025 00 45