Wat maakt ons anders?

  • Wij gaan de relatie met je aan voor de lange termijn;
  • Wij bieden complete recruitment oplossingen;
  • Wij hebben een mooi netwerk aan gedreven en getalenteerde professionals,
    zowel nationaal als internationaal;
  • Wij zijn betrokken en adviseren ook mee richting de toekomst;
  • Wij steken er tijd in je bedrijf en bedrijfscultuur door en door te leren kennen.

 

Meer redenen nodig om te kiezen voor ons? Klik hier!

Kennismaken?

Meer weten over onze werkwijze of graag eens kennismaken onder het genot van een kopje koffie of thee? Neem rechtstreeks contact op met onze Algemeen Directeur Monique Oomen of Commercieel Manager Maikel De Vrindt!

LinkedIn Monique Oomen
Algemeen Directeur
phone 06 219 523 72
LinkedIn Maikel De Vrindt
Commercieel Manager
phone 06 278 246 80

Onze Recruitment oplossingen

Wij zoeken graag de recruitment oplossing die bij de organisatie past. Voor vaste en tijdelijke rollen of voor andere openstaande behoeftes. Wij denken graag mee in:

 

 

Werving & Selectie

Wij helpen graag om (direct) nieuwe vaste medewerkers te vinden die matchen op het gebied van kwaliteiten en ook een toevoeging zijn op het gebied van mentaliteit en bedrijfscultuur.

Meer over werving & selectie

Interim opdrachten

Wij hebben een breed netwerk aan hoogopgeleide, ervaren freelancers en interim professionals die op tijdelijke basis projecten uitvoeren.

Meer over interim opdrachten

Detachering en deta-vast

Ervaren consultants die direct bijdragen aan de groei en het succes van jullie organisatie. Tijdelijk via detachering, of met de mogelijkheid om de professional na een vooraf afgesproken termijn over te nemen via de detavast constructie. Deze dienstverlening bieden wij aan onder ons andere label True Blue Consultancy.

Meer over detachering en deta-vast

Trots op onze opdrachtgevers

Bij The Talent Recruiters zijn we trots op al onze opdrachtgevers, of zoals we ze zelf liever noemen: partners, waarvoor we mogen werken. Binnen ons bedrijf staat het investeren in duurzame relaties centraal. In de zeven jaar tijd dat The Talent Recruiters bestaat hebben we dan ook een mooi netwerk aan partners op mogen bouwen.  
 
Omdat wij een klein bedrijf zijn is de relatie persoonlijk en zijn de lijntjes kort. Wij werken vanuit de visie van oprichter Monique Oomen om op basis van openheid en eerlijkheid een waardevolle relatie aan te gaan, gebaseerd op wederzijds respect. Vanuit haar netwerk en dat van onze Commerciële Manager Maikel De Vrindt groeien sommige relaties al dertig jaar. Wij zetten deze koers graag voort, door te blijven investeren in waardevolle relaties met onze huidige en nieuwe partners. 

Wij werken onder andere met:

Waarom anderen graag met ons werken:

Wij zijn trots op al onze opdrachtgevers en laten graag enkelen aan het woord over hoe zij de samenwerking met ons ervaren!

phone 085 025 00 45