Join the team!

Werken bij The Talent Recruiters betekent werken in een jong, ambitieus en betrokken team. De lijntjes zijn kort en bij ons krijg je de kans echt voor je werk te gaan staan. Wij gaan samen voor resultaat, waarbij iedere collega werkt vanuit zijn eigen kracht. Wij geloven in onze collega’s en hun eigen verantwoordelijkheid. Samen zijn wij The Talent Recruiters! 

 

Hoe is het om bij ons te werken?

Wij zijn daar zelf natuurlijk helemaal enthousiast over! We hebben onderstaande video laten maken om je een duidelijke indruk te geven van hoe het is om bij ons te werken En, niet geheel onbelangrijk, om alvast een beetje te zien wat voor mensen je mogelijke nieuwe collega’s zijn!

Jouw nieuwe team!

Een van de belangrijkste dingen, want met deze mensen ga je mogelijk veel tijd doorbrengen! Ons team bestaat uit een mix van persoonlijkheden waarbij iedereen zichzelf kan zijn. We hebben een heel open team waarbij iedereen gewoon zegt wat hij of zij denkt. Gesprekken aan de lunch tafel schieten dan ook alle kanten op en we liggen regelmatig in een deuk samen. Het is een hele platte organisatie waarmee je een leuk contact hebt met het hele team. Iedereen is betrokken bij TTR en betrokken bij het werk van elkaar. Heb je hulp nodig staat er altijd een collega voor je klaar. Geen ellebogenwerk maar een enorme gunfactor heerst in dit team. Dat doet overigens niks af aan onze ambities, buiten alle gezelligheid wordt er ook keihard gewerkt. We hebben regelmatig leuke uitjes die ons nog dichter bij elkaar brengen.

Over werken bij ons:

expand_more
werken

Onze manier van werken

Samenwerking, eerlijkheid & ondernemerschap

Bij ons werken betekent onderdeel worden van een hecht team. We zijn een relatief klein, jong bedrijf en we zijn heel open. Alle collega’s weten van elkaar waar we mee bezig zijn, welke vacatures er open staan en helpen elkaar waar mogelijk. Uniek aan onze manier van werken is dat we ook regelmatig met alle accountmanagers en talent sourcers gezamenlijke sessies doen om een collega te helpen met een bepaalde vacature.

Wij staan voor transparantie naar onze klanten, over onze mogelijkheden en soms ook wat er niet mogelijk is. We beloven alleen dingen die we waar kunnen maken en investeren liever in relaties op de lange termijn en 100% matches. Ook binnen het team is er een enorme openheid van zaken.

Doordat we een kleine, platte organisatie zijn, zijn de lijntjes kort. We staan open voor nieuwe ideeën en initiatieven van onze collega’s. Hier gaan niet eerst 10 presentaties aan vooraf, je pitcht je idee en kunt er al vrijwel direct mee aan de slag.

expand_more
lightbulb

Fun facts:

van worstenbrood tot dartbord
 • We groeien enorm zitten momenteel in ons derde kantoor in Eindhoven en  in regio Amsterdam
 • Onze laatste verhuizing in Eindhoven was binnen de High Tech Campus, 3 gebouwen verder
 • We houden in Eindhoven meer van worstenbroodjes dan van kaviaar. Ons team in Amsterdam maak je hier overigens ook heel blij mee
 • De Build a Burrito bus is de populairste Foodtruck van de High Tech Campus in ons team (al is het niet unaniem)
 • Mocht de sonos niet werken, kun je altijd nog genieten van het non-stop gezang van collega Floris
 • Als de sonos wel werkt trouwens ook
 • Ballen van de ballenkoning zijn een guilty pleasure van met name de mannen op het kantoor
 • Ongeveer de helft van ons team is fan van het maken van een ommetje voor de lunch
 • Bijna iedereen in ons team is een hondenmens
 • We zijn buitengewoon fanatiek als het aankomt op team uitjes
 • We hebben een dartbord op kantoor (niet alleen voor de sier)

Wat vinden je nieuwe collega’s?

Een van de sterkste punten aan The Talent Recruiters is ons team. We zijn heel trots dat we zo’n fijne club aan betrokken, enthousiaste mensen bij elkaar hebben. We willen iedereen dan ook graag zelf aan het woord laten over wat er fijn is aan het werken bij ons:

Zo kan je werkdag eruit zien

expand_more
Beeldmerk-the-talent-recruiters

Accountmanagers

Als accountmanager zit je bij in een 360 graden rol tussen klant en professional

9.00 Dagopstart met je team! Samen bekijken jullie wie bezig is met welke inzetten en waar je elkaar verder kunt helpen

 

10.30 Onderweg naar een potentiële klant die je vorige week hebt benaderd voor een eerste kennismaking. Het is een mooi bedrijf en je zit lekker in je voorbereiding

 

11.50 Het gesprek ging super goed! Enthousiast bel je vanuit de auto alvast met je collega om hem op de hoogte te brengen

 

12.15 Op tijd terug op de High Tech Campus om aan te kunnen sluiten bij je collega’s voor een ommetje en het scoren van een lekkere lunch bij één van de vele eetgelegenheden op de strip.

 

13.00 Je belt je kandidaat die vanochtend op gesprek is geweest bij een top klant om te vragen hoe haar gesprek is gegaan. Je spreekt ook door hoe het verdere proces vanaf hier gaat en wanneer ze iets kan verwachten te horen

 

13.30 Je belt ook gelijk even met de klant, die net zo enthousiast blijkt als de kandidaat. Je kandidaat wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek en je belt haar gelijk terug om het goede nieuws te vertellen!

 

15.00 Je sluit aan bij een searchblok van een collega om samen de oplossing te vinden voor een moeilijk vervulbare vacature. Schouders eronder!

 

16.00 Call met de hiring manager van één van je klanten om de nieuwste openstaande vacatures door te spreken

 

17.30 De dag is weer omgevlogen! Tijd om naar huis te gaan. Of toch ingaan op de uitnodiging van je collega voor een potje dart?

expand_more
Beeldmerk-the-talent-recruiters

Talent Sourcers

Als Talent Sourcer help je professionals aan hun perfecte match bij onze opdrachtgevers

9.00 Dagopstart met je team! Samen bekijken jullie wie bezig is met welke inzetten en waar je elkaar verder kunt helpen

 

9.30 Je bekijkt het laatste nieuws rond de voorstellen die je hebt gedaan aan kandidaten. Een van je kandidaten mag op gesprek, een ander is afgewezen. Ook dat hoort erbij. Je belt ze meteen op voor het goede en slechte nieuws gesprek.

 

10.30 Je bereidt samen met je kandidaat die op gesprek mag zijn gesprek van morgen voor. Zo staat hij morgen al met 1-0 voor als hij het gesprek binnen gaat!

 

11.00 Je gaat op zoek naar matches voor de nieuwe rol die binnen is gekomen. Het is een lastige rol, maar jij weet de juiste profielen boven te krijgen en gaat ze benaderen.

 

12.00 Je bent wel toe aan een lekkere wandeling over de mooie High Tech Campus. Geen bammetjes mee Geen probleem, je scoort lunch bij één van de vele eetgelegenheden op de strip.

 

13.00 Je belt je kandidaat die vanochtend op gesprek is geweest bij een top klant om te vragen hoe haar gesprek is gegaan. Je spreekt ook door hoe het verdere proces vanaf hier gaat en wanneer ze iets kan verwachten te horen

 

13.30 Je hebt een intake met een veelbelovende kandidaat! Telefonisch hebben jullie al een heel fijn gesprek gehad dus je hebt er veel vertrouwen in haar binnenkort aan te kunnen bieden bij onze klant.

 

15.00 Je sluit aan bij een searchblok van een collega om samen de oplossing te vinden voor een moeilijk vervulbare vacature. Schouders eronder!

 

16.00 BILA om door te spreken hoe het gaat op je werk, hoe voel je je, wat gaat er goed, loop je nog tegen dingen aan?

 

17.10 De dag is weer omgevlogen! Je stuurt nog een laatste berichtje de deur uit voor je je laptop weer dicht klapt.

Staf Functies

 • place Eindhoven
 • file_copy Intern

Content Marketeer

Ligt jouw passie in het opstellen en uitvoeren van de content strategie? Mooi, wij zijn op zoek naar een Content Marketeer! Als Content Marketeer bij The Talent Recruiters & True Blue Consultancy
Bekijk vacature

Talent Sourcing functies

 • schedule 38 uur
 • place Eindhoven
 • file_copy Intern

Talent sourcer

Lid worden van een team dat voelt als een werk familie? Wij gaan weer uitbreiden en zijn voor ons hoofdkantoor op de inspirerende High Tech Campus op zoek naar een TALENT SOURCER! Jij: Voelt je thu
Bekijk vacature
 • schedule 38 uur
 • place Eindhoven
 • file_copy Intern

RPO Recruiter

Verantwoordelijk worden voor het recruitment proces van toonaangevende top bedrijven? Wij zijn op zoek naar een: RPO Recruiter Jij weet als geen ander te schakelen tussen de openstaande recruitment
Bekijk vacature
 • schedule 38 uur
 • place Eindhoven
 • file_copy Intern

Talent Sourcer Traineeship

Kickstart jij je carrière als specialist in de arbeidsmarkt? Wij hebben de mogelijkheid tot een:   Talent Sourcer Traineeship Als Talent Sourcer ben je de schakel tussen vooraanstaande
Bekijk vacature

Vragen?

Onze corporate recruiter Sophie staat je graag te woord! Je kunt haar bereiken op 06 117 290 26 of sophie.goldenbeld@thetalentrecruiters.nl

 

LinkedIn Sophie Goldenbeld
HR Officer / Corporate Recruiter
phone 06 117 290 26

TTR stats:

10

Betrokken collega’s

10

Voor onze heerlijke koffie

7

Jaar bestaan we

phone 085 025 00 45