Join the team!

Werken bij The Talent Recruiters betekent werken in een jong, ambitieus en betrokken team. De lijntjes zijn kort en bij ons krijg je de kans echt voor je werk te gaan staan. Wij gaan samen voor resultaat, waarbij iedere collega werkt vanuit zijn eigen kracht. Wij geloven in onze collega’s en hun eigen verantwoordelijkheid. Samen zijn wij The Talent Recruiters! 

 

Hoe is het om bij ons te werken?

Wij zijn daar zelf natuurlijk helemaal enthousiast over! We hebben onderstaande video laten maken om je een duidelijke indruk te geven van hoe het is om bij ons te werken. En, niet geheel onbelangrijk, om alvast een beetje te zien wie je mogelijke nieuwe collega’s zijn!

Jouw nieuwe team!

Eén van de belangrijkste dingen, want met deze mensen ga je mogelijk veel tijd doorbrengen! Ons team bestaat uit een mix van persoonlijkheden waarbij iedereen zichzelf kan zijn. We hebben een heel open team waarbij iedereen gewoon zegt wat hij of zij denkt. Gesprekken aan de lunchtafel schieten dan ook alle kanten op en we liggen regelmatig in een deuk samen. Het is een hele platte organisatie waarin je een leuk contact hebt met het hele team. Iedereen is betrokken bij TTR en betrokken bij elkaars werk. Heb je hulp nodig? Dan staat er altijd een collega voor je klaar. Geen ellebogenwerk, maar een enorme gunfactor heerst in dit team. Dat doet overigens niks af aan onze ambities, want buiten alle gezelligheid wordt er ook keihard gewerkt. We hebben regelmatig leuke uitjes die ons nog dichter bij elkaar brengen.

Over werken bij ons:

expand_more
werken

Onze manier van werken

Samenwerking, eerlijkheid & ondernemerschap

Bij ons werken betekent onderdeel worden van een hecht team. We zijn een relatief klein, jong bedrijf en we zijn heel open. Alle collega’s weten van elkaar waar we mee bezig zijn, welke vacatures er open staan en helpen elkaar waar mogelijk. Uniek aan onze manier van werken is dat we ook regelmatig met alle Accountmanagers en Talent Sourcers gezamenlijke sessies doen om een collega te helpen met een bepaalde vacature.

 

Wij staan voor transparantie naar onze klanten over onze mogelijkheden en soms ook wat er niet mogelijk is. We beloven alleen dingen die we waar kunnen maken en investeren liever in relaties op de lange termijn en 100% matches. Ook binnen het team is er een enorme openheid van zaken.

 

Doordat we een kleine, platte organisatie zijn, zijn de lijntjes kort. We staan open voor nieuwe ideeën en initiatieven van onze collega’s. Hier gaan niet eerst 10 presentaties aan vooraf; je pitcht je idee en kunt er al vrijwel direct mee aan de slag.

expand_more
lightbulb

Fun facts:

Van worstenbrood tot dartbord
 • We groeien enorm en zitten momenteel in ons derde kantoor in Eindhoven;
 • Onze laatste verhuizing in Eindhoven was binnen de High Tech Campus. We gingen 3 gebouwen verder;
 • We houden meer van worstenbroodjes dan van kaviaar;
 • De Build a Burrito bus is de populairste Foodtruck van de High Tech Campus in ons team (al is het niet unaniem);
 • Mocht de Sonos niet werken, dan kun je altijd nog genieten van het non-stop gezang van collega Floris;
 • Als de Sonos wel werkt trouwens ook;
 • Gehaktballen van de Ballenkoning als lunch zijn een guilty pleasure van met name de mannen op het kantoor;
 • Ongeveer de helft van ons team is fan van het maken van een ommetje over de High Tech Campus vóór de lunch;
 • Bijna iedereen in ons team is een hondenmens;
 • We zijn buitengewoon fanatiek als het aankomt op team uitjes;
 • We hebben een dartbord op kantoor dat veel wordt gebruikt!

Wat vinden je nieuwe collega’s?

Een van de sterkste punten aan The Talent Recruiters is ons team. We zijn heel trots dat we zo’n fijne club aan betrokken, enthousiaste mensen bij elkaar hebben. We willen iedereen dan ook graag zelf aan het woord laten over wat er fijn is aan het werken bij ons:

Zo kan je werkdag eruit zien.

expand_more
Beeldmerk-the-talent-recruiters

Accountmanagers

Als accountmanager zit je bij in een 360 graden rol tussen klant en professional.

9.00 Dagopstart met je team! Samen bekijken jullie wie bezig is met welke inzetten en waar je elkaar verder kunt helpen.

 

10.30 Onderweg naar een potentiële klant die je vorige week hebt benaderd voor een eerste kennismaking. Het is een mooi bedrijf en je zit lekker in je voorbereiding.

 

11.50 Het gesprek ging super goed! Enthousiast bel je vanuit de auto alvast met je collega om hem op de hoogte te brengen.

 

12.15 Op tijd terug op de High Tech Campus om aan te kunnen sluiten bij je collega’s voor een ommetje en het scoren van een lekkere lunch bij één van de vele eetgelegenheden op The Strip.

 

13.00 Je belt je kandidaat die vanochtend op gesprek is geweest bij een top klant om te vragen hoe haar gesprek is gegaan. Je spreekt ook door hoe het verdere proces vanaf hier gaat en wanneer ze iets kan verwachten te horen.

 

13.30 Je belt ook gelijk even met de klant, die net zo enthousiast blijkt als de kandidaat. Je kandidaat wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek en je belt haar gelijk terug om het goede nieuws te vertellen!

 

15.00 Je sluit aan bij een searchblok van een collega om samen de oplossing te vinden voor een moeilijk vervulbare vacature. Schouders eronder!

 

16.00 Call met de Hiring Manager van één van je klanten om de nieuwste openstaande vacatures door te spreken.

 

17.30 De dag is weer omgevlogen! Tijd om naar huis te gaan. Of toch ingaan op de uitnodiging van je collega voor een potje darten?

expand_more
Beeldmerk-the-talent-recruiters

Talent Sourcers

Als Talent Sourcer help je professionals aan hun perfecte match bij onze opdrachtgevers.

9.00 Dagopstart met je team! Samen bekijken jullie wie bezig is met welke inzetten en waar je elkaar verder kunt helpen.

 

9.30 Je bekijkt het laatste nieuws rond de voorstellen die je hebt gedaan aan kandidaten. Een van je kandidaten mag op gesprek, een ander is afgewezen. Ook dat hoort erbij. Je belt ze meteen op voor het goede en slechte nieuws gesprek.

 

10.30 Je bereidt samen met je kandidaat die op gesprek mag zijn gesprek van morgen voor. Zo staat hij morgen al met 1-0 voor als hij het gesprek binnen gaat!

 

11.00 Je gaat op zoek naar matches voor de nieuwe rol die binnen is gekomen. Het is een lastige rol, maar jij weet de juiste profielen boven te krijgen en gaat ze benaderen.

 

12.00 Je bent wel toe aan een lekkere wandeling over de mooie High Tech Campus. Brood vergeten? Geen probleem; je scoort je lunch bij één van de vele eetgelegenheden op The Strip.

 

13.00 Je belt je kandidaat die vanochtend op gesprek is geweest bij een top klant om te vragen hoe haar gesprek is gegaan. Je spreekt ook door hoe het verdere proces vanaf hier gaat en wanneer ze iets kan verwachten te horen.

 

13.30 Je hebt een intake met een veelbelovende kandidaat! Telefonisch hebben jullie al een heel fijn gesprek gehad, dus je hebt er veel vertrouwen in haar binnenkort aan te kunnen bieden bij onze klant.

 

15.00 Je sluit aan bij een searchblok van een collega om samen de oplossing te vinden voor een moeilijk vervulbare vacature. Schouders eronder!

 

16.00 BILA met je leidinggevende om door te spreken hoe het gaat op je werk. Hoe voel je je? Wat gaat er goed? Loop je nog tegen dingen aan? Alles kan besproken worden.

 

17.10 De dag is weer omgevlogen! Je stuurt nog een laatste berichtje de deur uit voor je je laptop weer dicht klapt.

Wij zoeken nog een:

 • schedule 40 uur
 • place Eindhoven
 • file_copy Intern

Accountmanager IT

Accountmanager IT Schakelen tussen vooraanstaande klanten en gedreven professionals? Wij groeien sterk en hebben daardoor versterking nodig op het gebied van accountmanagement op ons fijne kantoor.
Bekijk vacature

Vragen?

Onze Corporate Recruiter Sophie staat je graag te woord! Je kunt haar bereiken op 06 117 290 26 of sophie.goldenbeld@thetalentrecruiters.nl.

 

LinkedIn Sophie Goldenbeld
HR Officer / Corporate Recruiter
phone 06 117 290 26

TTR stats:

10

Betrokken collega’s

10

Voor onze heerlijke koffie

7

Jaar bestaan we

phone 085 025 00 45