Over ons

The Talent Recruiters is dé recruitment specialist voor de Nederlandse arbeidsmarkt die zich concentreert op IT, Security, Technology en Finance. Onze ervaren consultants zijn gespecialiseerde arbeidsbemiddelaars die samen met jou op zoek gaan naar de beste kandidaat. Duidelijke en eerlijke communicatie, persoonlijke betrokkenheid, snel en doelgericht handelen zijn kenmerkend voor onze werkwijze: zowel richting opdrachtgever als kandidaat!

Ons verhaal

Wat doen we? 

Wij zijn dé recruitment specialist op het gebied van IT, technology, security en finance, gevestigd in het hart van de High Tech Campus in Eindhoven. Wij zijn opgericht in 2016. Binnen onze specialismes verbinden we onze opdrachtgevers aan ervaren professionals, zowel op tijdelijke als op vaste basis. Maar misschien nog belangrijker dan wat we doen, is hoe we het doen. 

Hoe doen we dat? 

The Talent Recruiters is begonnen als de droom van Monique om een recruitment organisatie te starten die het anders aanpakt, een vanuit haar eigen visie en waardes. Waarbij op basis van wederzijds respect en vertrouwen een samenwerking ontstaat die leidt tot succes. Haar denkwijze bleek een schot in de roos, binnen vijf jaar is The Talent Recruiters uitgegroeid tot een professionele organisatie die nog steeds groeit. Met klanten waar we oprecht heel erg trots op zijn en een mooi netwerk aan ervaren professionals die via ons aan de slag zijn. 

Ons team 

Het succes wordt bepaald door het betrokken team aan collega’s, dat werkt vanuit een principe van open samenwerking, elkaar helpt waar mogelijk en samen grote en kleine successen viert. Ieder voegt iets toe vanuit zijn eigen kracht en specialisme. Stap ons kantoor binnen en je bevindt je in een dynamische sfeer van passie voor het werk en enthousiasme om ons succes nog verder uit te bouwen. Samen gaan we voor het beste resultaat. 
Ontmoet ons team.

Onze opdrachtgevers 

Wij vinden het belangrijk om als recruitment organisatie de relatie verder te verdiepen. Wij zijn een partner, een verlengstuk van de organisaties waar we voor werken. Dit houdt voor ons in dat we klanten en professionals voorzien van het juiste advies, meedenken en zo komen tot de juiste match. We kijken naar kerncompetenties, kwalificaties, maar ook naar bedrijfscultuur, ambities en persoonlijkheden. We geloven dat op deze manier ook het beste resultaat behaald wordt uit onze matches. We willen organisaties ontzorgen van de verschillende openstaande recruitment behoeftes. 
Lees hier meer over wat we voor opdrachtgevers kunnen betekenen

Onze professionals 

Wij werken met ervaren professionals die we graag helpen aan een uitdagende opdracht of verder helpen in hun carrière. Om de perfecte match te maken met een passende organisatie kijken we niet alleen naar de vaardigheden zoals vermeld op het cv, maar ook (en juist) naar de persoon achter dit cv. Zo zorgen we ervoor dat onze professionals ook qua persoonlijkheid en ambities matchen met de organisatie waar ze komen te werken.  
Lees hier meer over hoe we ons inzetten voor onze professionals

Welkom in ons netwerk 

Wij verwelkomen altijd graag nieuwe klanten en professionals in ons netwerk. Neem contact met ons op, wij maken graag kennis en kijken mee wat we kunnen betekenen! 

Ons team

Ons team bestaat uit een mooie mix van verschillende persoonlijkheden. Ieder werkt vanuit zijn eigen kracht, met als gemeenschappelijke factor een flinke passie voor ons werk en de focus op het beste resultaat.

LinkedIn Monique Oomen
Directeur
Meer over Monique
LinkedIn Maikel De Vrindt
Commercieel Manager
Meer over Maikel
LinkedIn Floris Koldewee
Lead Recruitment Consultant
Meer over Floris
LinkedIn Mark Dalmeijer
Lead Recruitment Consultant
Meer over Mark
LinkedIn Jacky Burger
Recruitment Consultant
Meer over Jacky
LinkedIn Jessica de Groot
Recruitment Consultant
Meer over Jessica
LinkedIn Rosario de Ferrater
Recruitment Consultant
Meer over Rosario
LinkedIn Lars Broeders
Team Lead Recruitment
Meer over Lars
LinkedIn Astrid Nell
Recruiter
Meer over Astrid
LinkedIn Marieke Baijens
Recruiter
Meer over Marieke
LinkedIn Sophie Goldenbeld
Recruiter
Meer over Sophie
LinkedIn Eefje van Gastel – Beckers
Office Manager
Meer over Eefje
LinkedIn Saskia van Hoof
Marketing Communicatie Specialist
Meer over Saskia
LinkedIn Siham Zirar
Sales Manager Amsterdam
Meer over Siham
LinkedIn Petra Heins
Recruitment Consultant
Meer over Petra

Ons laatste uitje

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

Onderdeel worden van het leukste team?

Werken bij The Talent Recruiters betekent werken in een jong, ambitieus en betrokken team. De lijntjes zijn kort en bij ons krijg je de kans echt voor je werk te gaan staan. Wij gaan samen voor resultaat, waarbij iedere collega werkt vanuit zijn eigen kracht. Wij geloven in onze collega’s en hun eigen verantwoordelijkheid. Samen zijn wij The Talent Recruiters! Bij ons dan ook geen dagelijkse key perfomance indicators om aan te voldoen, maar naar eigen inzicht met positieve energie je doel behalen. Wij werken vanuit een open, transparante samenwerking waarbij je collega’s altijd voor je klaar zullen staan om je te helpen het beste resultaat te halen. We weten wat er bij de ander speelt en vieren elkaars successen samen. 

Naast hard werken vinden we een fijne werkomgeving minstens net zo belangrijk. We zijn een klein betrokken team en het liefste altijd met z’n allen op kantoor, omdat er een hele fijne sfeer heerst. Ons team is altijd in voor een gezamenlijke lunch, een ommetje over de prachtige High Tech Campus of een bezoekje aan de lunch-bus op Schiphol-Rijk, goede (of juist slappe) gesprekken aan tafel, of een pijltje te gooien op ons dartbord, onze kantoorsport.

Zie jij jezelf hier wel tussen passen?

Op dit moment zoeken we enthousiaste kandidaten voor de volgende vacatures:

Onze statistieken

88

Worstenbroodjes

Dit jaar, so far

28

Coffee

Koppen koffie (per dag)

172

Darts

Potjes kantoor darts

phone 085 025 00 45