Onze vakgebieden

Wij zijn dé recruitment specialist op het gebied van IT, Security, Finance, Engineering en HR-vraagstukken. Onze werkwijze is persoonlijk, betrokken en wij gaan altijd voor het beste resultaat. Wij geloven niet alleen in het verbinden van professionals aan vacatures, maar in het tot stand brengen van de perfecte match tussen bedrijfscultuur, persoonlijkheden en ambities.

Wij zijn gespecialiseerd in:

IT, Security, Finance, Engineering en HR. Wil je graag met ons werken? Neem dan vooral contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden!

expand_more
it

IT

Passie voor IT en het bemiddelen van de juiste IT-professionals.

In de snel veranderende IT-wereld is kennis van de nieuwste technologieën essentieel. Onze IT-professionals versterken het IT-team en zijn ook klaar voor de uitdagingen van de toekomst!

expand_more
finance

Finance

The Talent Recruiters bemiddelt in hoogopgeleide financiële professionals.

Financiële professionals nodig die veranderingen brengen op inhoud, proces en gedrag? Wij vinden professionals die betrouwbaar zijn, gekwalificeerd en die echt passen binnen de organisatie. Onze professionals geven een impuls aan het financiële team, ondersteunen groei en pakken financiële vraagstukken op.

expand_more
man profile nine

HR

Advies en ondersteuning op HR-beleid!

Onze HR-professionals ondersteunen de processen binnen de HR-afdeling, bieden advies en ondersteuning op het gebied van HR-beleid of werken nauw samen met het management als strategische (sparrings)partner. Zo bieden wij altijd een complete oplossing voor welk HR-vraagstuk dan ook!

expand_more
security

Security

De kracht van het beveiligen van je eigen data met ervaren Security specialisten.

Digitale bedreigingen evolueren voortdurend. Daarom zorgen wij voor gespecialiseerde strategische, tactische en operationele Security professionals met o.a. diepgaande kennis van netwerken, systemen en applicaties.

expand_more
buildings 1

Engineering

The Talent Recruiters is specialist binnen de installatietechniek.

The Talent Recruiters is specialist binnen de installatietechniek. Met jarenlange ervaring binnen deze branche spelen we in op vraagstukken voor installatietechnische bedrijven, ingenieurs- en adviesbureaus. Installatiebedrijven verwachten de komende jaren te blijven floreren door o.a. de verdere verduurzaming van Nederland en hebben een groot aandeel in de energietransitie. Vanuit The Talent Recruiters ontzorgen we deze organisaties op het gebied van personeelsbehoefte, zodat ze de juiste kennis en kunde aan hun bedrijf kunnen toevoegen.

Contact

Binnen The Talent Recruiters hebben we gespecialiseerde business units voor elk vakgebied. Neem contact op met onze Commercieel Manager Maikel De Vrindt. Dan zorgt Maikel ervoor dat het perfecte team wordt gekoppeld aan jullie recruitment vraagstuk(ken)!

LinkedIn Maikel De Vrindt
Commercieel Manager
phone 06 278 246 80
phone 085 025 00 45