Onze vakgebieden

Wij zijn dé recruitment specialist op het gebied van ITTechnologySecurity en Finance vraagstukkenOnze werkwijze is persoonlijk, betrokken en wij gaan altijd voor het beste resultaat. Wij geloven niet alleen in het verbinden van professionals aan vacatures, maar in het tot stand brengen van de perfecte match tussen bedrijfscultuur, persoonlijkheden en ambities. 

Wij zijn gespecialiseerd in:

expand_more
it

IT

Passie voor IT en het bemiddelen van de juiste IT professionals

The Talent Recruiters is dé specialist om als verlengstuk van je organisatie mee te denken en de juiste IT professionals te bemiddelen! Wij hebben een passie voor IT, en als we IT zeggen bedoelen we ook echt IT. Onze recruitment consultants hebben een achtergrond in IT en een jarenlang netwerk binnen deze branche. 

expand_more
security

Security

De kracht van het beveiligen van je eigen data met ervaren security specialisten

De bedrijfsinformatie binnen een organisatie kun je eigenlijk vergelijken met de kroonjuwelen van het bedrijf, de kern van iedere organisatie. IT security richt zich op de kracht van het beveiligen van je eigen data en voorkomt ongeautoriseerde toegang tot bedrijfsmiddelen zoals computers en netwerken.  Security heeft in relatief korte tijd een enorme sprong gemaakt. Wij hebben ruime ervaring binnen IT security.

expand_more
technologie

Technology

Als recruitment organisatie technologische vraagstukken helpen oplossen

The Talent Recruiters Technology is ontstaan uit 10 jaar gezamenlijke en gepassioneerde ervaring voor het werven van engineers en developers. Wij helpen graag als recruitment organisatie technologische vraagstukken oplossen. Onze oprechte interesse in de techniek waar onze professionals mee werken brengt ons een heel eind in het begrijpen van de ervaring van een kandidaat. Zelf zijn we geen engineers, maar we houden onze kennis up to date en stellen de juiste vragen om tot een goede match te komen. 

expand_more
finance

Finance

The Talent Recruiters bemiddelt in hoogopgeleide financiële professionals.

Financiële specialisten nodig die veranderingen brengen op inhoud, proces en gedrag? The Talent Recruiters bemiddelt in hoogopgeleide financiële professionals. Wij vinden de specialisten in de arbeidsmarkt die betrouwbaar zijn, gekwalificeerd en die echt passen binnen de organisatie. Onze professionals geven een impuls aan het financiële team, ondersteunen groei en pakken financiële vraagstukken op. 

Voor al onze vagebieden hebben wij professionele en betrokken recruitment consultants die zowel aan de kant van onze klanten als de kant van onze professionals betrokken zijn. Ze investeren in het leren kennen van de organisaties waar wij voor bemiddelen. Niet alleen de core business, maar ook de mensen die er werken, de bedrijfscultuur en sfeer die er heerst. Wij vinden het namelijk belangrijk om professionals aan te bieden die niet alleen bij functies passen op het gebied van kerncompetenties, maar ook passen binnen het team met hun mentaliteit en persoonlijkheid. Wij investeren dan ook in onze persoonlijke relaties met de professionals, zorgen dat we de persoon achter het cv leren kennen met al zijn/haar ambities, visies en drijfveren. Op die manier brengen wij de perfecte match tot stand!  

Onze consultants:

LinkedIn Floris Koldewee
Lead Recruitment Consultant
Meer over Floris
LinkedIn Luuk Brankaert
Lead Recruitment Consultant
Meer over Luuk
LinkedIn Mark Dalmeijer
Lead Recruitment Consultant
Meer over Mark
LinkedIn Freek van Turnhout
Accountmanager
Meer over Freek
LinkedIn Kees van der Struijk
Accountmanager
Meer over Kees
LinkedIn Rosario de Ferrater
Recruitment Consultant
Meer over Rosario
phone 085 025 00 45