Professionals

Wij helpen je graag aan een nieuwe opdracht of baan! Binnen onze specialismes hebben wij betrokken recruiters en recruitment consultants, die samen met jou op zoek gaan naar de perfecte opdrachtgever en rol.  

Altijd een contractvorm die bij je past

Freelance / interim projecten 

Ons team helpt je aan uitdagende en passende projecten, bij top opdrachtgevers. Wij regelen het hele proces hieromheen tot in de puntjes. Wij werken veelal met aanvragen van eindklanten, dit betekent voor jou geen ruis op de lijn en transparantie. We houden de keten zo kort mogelijk, jij weet direct voor welke opdrachtgever je aan de slag gaat en dat is voor alle partijen prettig. 

Bekijk hier onze freelance / interim projecten 

Detachering 

Werken bij uitdagende opdrachtgevers, in dienst bij The Talent Recruiters? Kiezen voor detachering betekent kiezen voor zekerheid, terwijl je veel ervaring opdoet in verschillende uitdagende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers. 

Bekijk hier onze aanvragen op het gebied van detachering 

Detavast 

Bij detavast contracten treed je eerst in dienst bij The Talent Recruiters. Na een termijn die vooraf afgesproken is met alle partijen wordt de mogelijkheid geboden om in dienst te treden bij de opdrachtgever. 

Bekijk hier onze vacatures met detavast contractvorm 

Werving en selectie 

Hierbij helpen we je jouw volgende werkgever te vinden om direct bij in dienst te treden. Wij zorgen ervoor dat we een match voor je maken met de ideale organisatie op het gebied van kennis, expertise, ambities maar ook persoonlijkheid 

Bekijk hier onze vacatures op basis van werving en selectie

Wat andere professionals over ons zeggen

Altijd een organisatie die bij je past

De juiste match 

Wij zijn trots op al onze opdrachtgevers! Door de diversiteit in branches en bedrijfsgrootte is er altijd een organisatie waar jij als professional mee matcht. Onze recruitment consultants en recruiters helpen en denken graag met je mee, om voor jou tot dé ideale opdrachtgever en job opportunity te komen! 
Onder het maken van de perfecte match verstaan wij het vinden van een functie die aansluit bij je skills en ambities, bij een organisatie met een bedrijfscultuur waar je een echte klik mee hebt.   
 

Aan de slag bij toonaangevende MKB en MKB+ organisaties 

Via ons kun je als professional aan de slag bij MKB en MKB+ organisaties die tot de top 100 van Nederland behoren. De branches variëren van de food industry tot verzekeringsmaatschappijen en productieomgevingen. 

Als je aan de slag gaat bij een van de MKB-organisaties uit ons netwerk werk je vaak in kleinere teams met korte lijntjes. De sfeer is doorgaans wat informeler en jouw expertise draagt direct bij aan het succes van het bedrijf.  
 
Het werken bij onze MKB+ opdrachtgevers betekent werken in gestroomlijnde teams, en vanuit jouw kracht bijdragen aan het nationale succes en groei van deze organisaties. 

Uitdagingen bij multinationals 

Wij bemiddelen gekwalificeerde professionals voor organisaties die tot de internationale top behoren.  Hier vallen veel internationale wereldspelers onder op het gebied van high tech en gezondheidstechnologie.  

Werken bij onze multinationals betekent werken in een uitdagende, dynamische en internationale omgeving. Je bent onderdeel van een team waarin je samenwerkt met collega’s uit diverse landen aan high tech producten en oplossingen. 

Onze laatste vacatures

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Via The Talent Recruiters ga je aan de slag in uitdagende functies binnen het werkveld ITtechnology, security of finance. Dit doe je bij toonaangevende en gerenommeerde opdrachtgevers, van leidende multinationals tot gevestigde mkb en mkb+ organisaties.

 • schedule 40 uur
 • place Eindhoven
 • file_copy Freelance / Interim

Senior Enterprise Architect Post Merger Integration

In this role, you have the opportunity to Play a critical role in enabling the post merger integration of companies. Define and drive the overall IT architecture to fully integrate the new company in
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Eindhoven
 • file_copy Werving & Selectie

Informatie & Security Specialist

Zoek jij een verantwoordelijke baan op het snijvlak van IT-techniek en informatiebeveiliging? Werk je graag bij een organisatie die volop in ontwikkeling is? Dat komt goed uit! Wij zijn op zoek naar i
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Veldhoven
 • file_copy Freelance / Interim

Release Train Engineer User Support Services

Introduction The IT division supports information management, workplace and collaboration facilities, infrastructure, automation and optimization of key business processes across the organization. Th
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Hapert
 • file_copy Werving & Selectie

Applicatiebeheerder

Ben jij die ervaren specialist die het beheer van alle applicaties op zich kan nemen? Wij zoeken een: Applicatiebeheerder Functieomschrijving Ben jij een ervaren applicatiebeheerder die het leuk vi
Bekijk vacature

phone 085 025 00 45