Professionals

Een nieuwe uitdagende opdracht of baan bij een opdrachtgever die perfect bij je past? Wij helpen je er graag aan! Bij ons zijn een vaste Accountmanager & Talent Sourcer bij je betrokken. Zij hebben zowel rechtstreeks contact met jou als professional, als met onze opdrachtgevers. Zo leren we jou echt kennen; wat jij belangrijk vindt en wat er bij jou past. We kijken naar jouw mentaliteit en zoeken daar een bedrijf bij dat niet alleen een leuke rol open heeft staan, maar waar ook een bedrijfscultuur heerst die bij je past. Doordat we onze bedrijven ook door en door kennen, kunnen we de beste match maken!

De voordelen van werken met The Talent Recruiters

De mogelijkheden bij The Talent Recruiters

Er is altijd een contractvorm die bij je past!

expand_more
Beeldmerk-the-talent-recruiters

Freelance projecten

Uitdagende en passende projecten, bij top opdrachtgevers.

Ons team helpt je aan uitdagende en passende projecten bij top opdrachtgevers. Wij regelen het hele proces hieromheen tot in de puntjes. Wij werken veelal met aanvragen van eindklanten. Dit betekent voor jou geen ruis op de lijn en transparantie. We houden de keten zo kort mogelijk; jij weet direct voor welke opdrachtgever je aan de slag gaat en dat is voor alle partijen prettig.

expand_more
Beeldmerk-the-talent-recruiters

Werving & Selectie

Hierbij helpen we je jouw volgende werkgever te vinden om direct bij in dienst te treden.

Bij Werving & Selectie helpen we je jouw volgende werkgever te vinden om direct bij in dienst te treden. Wij zorgen ervoor dat we een match voor je maken met de ideale organisatie op het gebied van kennis, expertise, ambities én persoonlijkheid.

Is een rol binnen Engineering of HR-consultant meer iets voor jou? Je kunt op basis van detachering of deta-vast aan de slag via onze dochteronderneming True Blue Consultancy.

Wat doen wij voor je?

 • We zijn betrokken en leren je echt kennen, zodat we je kunnen matchen aan rollen en opdrachtgevers waar jouw hart sneller van gaat kloppen;
 • We gaan relaties aan voor de lange termijn;
 • Wij pakken zaken snel op en zijn open en transparant over het proces;
 • Onze klanten zijn toonaangevende organisaties, van toonaangevende MKB en MKB+-organisaties tot multinationals. Wij hebben dus altijd een top organisatie die bij je past;
 • Wij vinden de perfecte rol voor je.

Onze vakgebieden

Wij vinden de rol die bij je past bij top opdrachtgevers in de volgende vakgebieden:

Waarom andere professionals graag met ons werken

Altijd een organisatie die bij je past

De juiste match

Wij zijn trots op al onze opdrachtgevers! Door de diversiteit in branches en bedrijfsgrootte is er altijd een organisatie waar jij als professional mee matcht. Onze Accountmanagers en Recruiters helpen en denken graag met je mee om voor jou tot dé ideale opdrachtgever en job opportunity te komen!
Onder het maken van de perfecte match verstaan wij het vinden van een functie die aansluit bij je skills en ambities bij een organisatie met een bedrijfscultuur waar je een echte klik mee hebt.

Aan de slag bij toonaangevende MKB en MKB+-organisaties 

Via ons kun je als professional aan de slag bij MKB en MKB+-organisaties die tot de top 100 van Nederland behoren. De branches variëren van de food industry tot verzekeringsmaatschappijen en productieomgevingen. 

Als je aan de slag gaat bij een van de MKB-organisaties uit ons netwerk werk je vaak in kleinere teams met korte lijntjes. De sfeer is doorgaans wat informeler en jouw expertise draagt direct bij aan het succes van het bedrijf.  
 
Het werken bij onze MKB+-opdrachtgevers betekent werken in gestroomlijnde teams en vanuit jouw kracht bijdragen aan het nationale succes en de groei van deze organisaties. 

Uitdagingen bij multinationals 

Wij bemiddelen gekwalificeerde professionals voor organisaties die tot de internationale top behoren. Hier vallen veel internationale wereldspelers onder op het gebied van high tech en gezondheidstechnologie.  

Werken bij onze multinationals betekent werken in een uitdagende, dynamische en internationale omgeving. Je bent onderdeel van een team waarin je samenwerkt met collega’s uit diverse landen aan high tech-producten en -oplossingen. 

Impressies van enkele van onze klanten

Kijk mee met onze Accountmanagers die op bezoek gaan bij onze klanten.

Onze laatste vacatures

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Via The Talent Recruiters ga je aan de slag in uitdagende functies binnen het werkveld IT, Security, Finance, Engineering en HR. Dit doe je bij toonaangevende en gerenommeerde opdrachtgevers, van leidende multinationals tot gevestigde MKB en MKB+-organisaties.

 • place Eindhoven
 • file_copy Freelance / Interim

Senior Network Automation Specialist

For an already existing program within the Digital Infrastructure domain at our client, we are looking for a fulltime, interim Senior Network Automation Expert in the Eindhoven Area. Assignment for
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Best
 • file_copy Werving & Selectie

Senior Software Engineer

Is it in your DNA to make the world a little better, healthier and smarter every day? Can we challenge you with the development of advanced (healthcare) systems? Does working on technologies such as a
Bekijk vacature
 • schedule 24 uur
 • place Eindhoven
 • file_copy Werving & Selectie

Financial controller

24 uur HBO / WO Medior / Senior NL   Introductie: Onze klant, Infiniot, is een bedrijf van meer dan 40 enthousiaste consultants dat zich focust op digitalisering in de energiemarkt. Deze collega’s
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Eindhoven
 • file_copy Freelance / Interim

Sr. Data Program Manager

Ready to join the Central Data Office to help drive Digital Transformation in a high-tech industry? We initiated its digital transformation with a strategic investment in modernizing its digital infra
Bekijk vacature

phone 085 025 00 45