Finance

Financiële professionals nodig die veranderingen brengen op inhoud, proces en gedrag? Wij vinden professionals die betrouwbaar en gekwalificeerd zijn en die echt passen binnen de organisatie. Onze professionals geven een impuls aan het financiële team, ondersteunen groei en pakken financiële vraagstukken op.

Onze Specialisaties

In ons netwerk van Finance specialisten vind je onder andere:

Waarom The Talent Recruiters voor jullie Finance vraagstuk?

Onze dienstverlening

Interim opdrachten

Wij hebben een breed netwerk aan hoogopgeleide, ervaren freelancers en interim professionals die op tijdelijke basis projecten uitvoeren.

Meer over interim opdrachten

Werving & Selectie

Wij helpen graag om (direct) nieuwe vaste medewerkers te vinden die matchen op het gebied van kwaliteiten en ook een toevoeging zijn op het gebied van mentaliteit en bedrijfscultuur.

Meer over werving & selectie

Detachering en deta-vast

Ervaren consultants die direct bijdragen aan de groei en het succes van jullie organisatie. Tijdelijk via detachering, of met de mogelijkheid om de professional na een vooraf afgesproken termijn over te nemen via de detavast constructie. Deze dienstverlening bieden wij aan onder ons andere label True Blue Consultancy.

Meer over detachering en deta-vast

Jullie contactpersoon bij The Talent Recruiters voor Finance

Wij werken met teams die gespecialiseerd zijn in de verschillende vakgebieden. Voor Finance staat het team van Manfred van Zeeland klaar! Meer weten? Neem dan rechtstreeks contact met hem op!

LinkedIn Manfred van Zeeland
Business Unit Manager
phone 06 293 307 16

Bekijk onze laatste Finance vacatures

  • schedule 40 uur
  • place Uden
  • file_copy Werving & Selectie

Financieel Medewerker

Word jij er blij van als cijfers kloppen? En wil jij bijdragen aan de missie van onze gewaardeerde klant; ‘Beter Slapen, Beter Leven’?   Onze klant is al 40 jaar een expert in slapen. Het is van oor
Bekijk vacature
  • schedule 40 uur
  • place Utrecht
  • file_copy Freelance / Interim

Financial Risk Expert

Let op! Wij kunnen niet samenwerken met derde-partijen. Als Financial Risk expert bij een van onze gewaardeerde opdrachtgevers zet je je expertise in voor de bepaling van markt- en tegenpartijrisico
Bekijk vacature
phone 085 025 00 45