Finance

Financiële professionals nodig die veranderingen brengen op inhoud, proces en gedrag? Wij vinden professionals die betrouwbaar zijn, gekwalificeerd en die echt passen binnen de organisatie. Onze professionals geven een impuls aan het financiële team, ondersteunen groei en pakken financiële vraagstukken op.

Onze Specialisaties

In ons netwerk van Finance specialisten vind je onder andere:

Waarom The Talent Recruiters voor jullie Finance vraagstuk?

Onze dienstverlening

Interim opdrachten

Wij hebben een breed netwerk aan hoogopgeleide, ervaren freelancers en interim professionals die op tijdelijke basis projecten uitvoeren.

Meer over interim opdrachten

Werving & Selectie

Wij helpen graag om (direct) nieuwe vaste medewerkers te vinden die matchen op het gebied van kwaliteiten en ook een toevoeging zijn op het gebied van mentaliteit en bedrijfscultuur.

Meer over werving & selectie

Detachering en deta-vast

Ervaren consultants die direct bijdragen aan de groei en het succes van jullie organisatie. Tijdelijk via detachering, of met de mogelijkheid om de professional na een vooraf afgesproken termijn over te nemen via de detavast constructie. Deze dienstverlening bieden wij aan onder ons andere label True Blue Consultancy.

Meer over detachering en deta-vast

Jullie contactpersoon bij The Talent Recruiters voor Finance

Wij werken we met teams die gespecialiseerd zijn in de verschillende vakgebieden. Voor Finance staat het team van Maikel De Vrindt klaar! Meer weten? Neem dan rechtstreeks contact met hem op!

LinkedIn Maikel De Vrindt
Commercieel Manager
phone 06 278 246 80

Bekijk onze laatste Finance vacatures

  • schedule 40 uur
  • place Utrecht
  • file_copy Freelance / Interim

Testmanager

Informatie over de afdeling: Formeel kom je te hangen onder de afdeling Informatie Management op afdeling Group Finance. Group Finance is gericht op interne- en externe financiële verantwoording. J
Bekijk vacature
phone 085 025 00 45