HR

Onze HR professionals ondersteunen de processen binnen de HR afdeling, bieden advies en ondersteuning op het gebied van HR beleid of werken nauw samen met het management als strategische (sparrings)partner. Zo bieden wij altijd een complete oplossing voor welk HR vraagstuk dan ook!

Specialisaties:

In ons netwerk van HR experts vind je onder andere:

Waarom The Talent Recruiters voor jullie HR vraagstuk?

Onze Dienstverlening:

Detachering en deta-vast

Ervaren consultants die direct bijdragen aan de groei en het succes van jullie organisatie. Tijdelijk via detachering, of met de mogelijkheid om de professional na een vooraf afgesproken termijn over te nemen via de detavast constructie. Deze dienstverlening bieden wij aan onder ons andere label True Blue Consultancy.

Meer over detachering en deta-vast

Interim opdrachten

Wij hebben een breed netwerk aan hoogopgeleide, ervaren freelancers en interim professionals die op tijdelijke basis projecten uitvoeren.

Meer over interim opdrachten

Werving & Selectie

Wij helpen graag om (direct) nieuwe vaste medewerkers te vinden die matchen op het gebied van kwaliteiten en ook een toevoeging zijn op het gebied van mentaliteit en bedrijfscultuur.

Meer over werving & selectie

Jullie contactpersoon bij The Talent Recruiters voor HR

Wij werken we met business units die gespecialiseerd zijn in de verschillende vakgebieden. Voor HR staat het team van Floris Koldewee klaar! Meer weten? Neem dan rechtstreeks contact met hem op!

LinkedIn Floris Koldewee
Business Unit Manager
phone 06 126 172 58
phone 085 025 00 45