IT

Passie voor IT gecombineerd met een jarenlang netwerk in deze branche

Over ons vakgebied IT

The Talent Recruiters is dé specialist om als verlengstuk van je organisatie mee te denken en de juiste IT professionals te bemiddelen! Wij hebben een passie voor IT, en als we IT zeggen bedoelen we ook echt IT. Onze recruitment consultants hebben een achtergrond in IT en een jarenlang netwerk binnen deze branche. Wij bemiddelen, onder andere, succesvol in de volgende soorten rollen: 
 

Infrastructuur rollen 

De IT infrastructuur is de basis van je digitale organisatie. Rollen binnen de IT infrastructuur richten zich op het beheren, beschikbaar maken en upgraden van de infrastructuur. Enkele voorbeelden van rollen binnen de IT infrastructuur zijn:  

 
Applicatie rollen 

Applicatie rollen richten zich op het (door)ontwikkelen, beheren en testen van applicaties.  Wij bemiddelen onder andere met succes voor de volgende applicatierollen: 

 
Agile rollen 

De specialisten binnen de agile rollen zorgen voor de constante aanpassing van producten, diensten en manier van werken aan de markt en klantsituaties. Agile maakt het voor organisaties mogelijk om met continue verandering om te gaan. Wij bemiddelen onder andere in de volgende agile rollen: 

Architecten rollen 

Architecten richten zich op het ontwerp van het landschap, zij zijn in principe bezig met de blauwdruk. Dit kan onder andere in de volgende rollen: 

Management rollen 

Professionals in IT management rollen zijn eindverantwoordelijk voor IT processen en /of projecten, of voor de complete IT organisatie. Binnen het IT management bemiddelen we rollen als: 

The Talent Recruiters als IT recruitment partner 

Wij zetten onze passie voor IT graag in om mooie matches tot stand te brengen! Wij bemiddelen professionals voor veel uitdagende freelance projecten, maar ook voor vaste rollen. Op zoek naar een interim vakspecialist of een nieuwe gewaardeerde collega? Neem contact met ons op en wij kijken graag mee!  

Meet onze IT specialisten

LinkedIn Mark Dalmeijer
Lead Recruitment Consultant
Meer over Mark
LinkedIn Juan Molenaar
Accountmanager
Meer over Juan
LinkedIn Menno Stockmans
Accountmanager
Meer over Menno
LinkedIn Thomas Kuijpers
Accountmanager
Meer over Thomas
LinkedIn Lars Broeders
Team Lead Recruitment
Meer over Lars
LinkedIn Rosario de Ferrater
Recruitment Consultant
Meer over Rosario
LinkedIn Marieke Baijens
Recruiter
Meer over Marieke
LinkedIn Sophie Goldenbeld
Talent Sourcer / RPO Recruiter
Meer over Sophie
LinkedIn Jennifer Kremers
Talent Sourcer
Meer over Jennifer

Bekijk onze laatste IT vacatures

 • schedule 40 uur
 • place Heerlen
 • file_copy Freelance / Interim

Technisch Data Analist

Omschrijving Jij verbindt, verbetert continu en raakt onze klanten, want jij staat centraal als het gaat om klantdata van uitstekende kwaliteit. Als Technisch Informatieanalist met focusgebied data a
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Veldhoven
 • file_copy Freelance / Interim

Sr. SAP PP MM ME MII consultant – OEFA

Introduction  ASML IT is in the middle of an IT Agile Transformation with SAFe© (Scaled Agile Framework) as the guiding framework. Are you an IT expert with a strong interest in complex (high t
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Utrecht
 • file_copy Freelance / Interim

Scrum Master

Omschrijving   Het gaat om het team dat de beleggingsportaal voor onze klanten maakt. Het team is al erg op elkaar ingespeeld en we zijn op zoek naar een scrummaster die het team kan challengen
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Utrecht
 • file_copy Freelance / Interim

Solution Architect

The Project Solution Architect (PSA) guides projects on their overall high level solution approach, engagement with the architecture team (vendor and domain architects), and be the point architect for
Bekijk vacature
phone 085 025 00 45