IT

Passie voor IT gecombineerd met een jarenlang netwerk in deze branche

Over ons vakgebied IT

The Talent Recruiters is dé specialist om als verlengstuk van je organisatie mee te denken en de juiste IT professionals te bemiddelen! Wij hebben een passie voor IT, en als we IT zeggen bedoelen we ook echt IT. Onze recruitment consultants hebben een achtergrond in IT en een jarenlang netwerk binnen deze branche. Wij bemiddelen, onder andere, succesvol in de volgende soorten rollen: 
 

Infrastructuur rollen 

De IT infrastructuur is de basis van je digitale organisatie. Rollen binnen de IT infrastructuur richten zich op het beheren, beschikbaar maken en upgraden van de infrastructuur. Enkele voorbeelden van rollen binnen de IT infrastructuur zijn:  

 
Applicatie rollen 

Applicatie rollen richten zich op het (door)ontwikkelen, beheren en testen van applicaties.  Wij bemiddelen onder andere met succes voor de volgende applicatierollen: 

 
Agile rollen 

De specialisten binnen de agile rollen zorgen voor de constante aanpassing van producten, diensten en manier van werken aan de markt en klantsituaties. Agile maakt het voor organisaties mogelijk om met continue verandering om te gaan. Wij bemiddelen onder andere in de volgende agile rollen: 

Architecten rollen 

Architecten richten zich op het ontwerp van het landschap, zij zijn in principe bezig met de blauwdruk. Dit kan onder andere in de volgende rollen: 

Management rollen 

Professionals in IT management rollen zijn eindverantwoordelijk voor IT processen en /of projecten, of voor de complete IT organisatie. Binnen het IT management bemiddelen we rollen als: 

The Talent Recruiters als IT recruitment partner 

Wij zetten onze passie voor IT graag in om mooie matches tot stand te brengen! Wij bemiddelen professionals voor veel uitdagende freelance projecten, maar ook voor vaste rollen. Op zoek naar een interim vakspecialist of een nieuwe gewaardeerde collega? Neem contact met ons op en wij kijken graag mee!  

Meet onze IT specialisten

LinkedIn Mark Dalmeijer
Lead Recruitment Consultant
Meer over Mark
LinkedIn Lars Broeders
Team Lead Recruitment
Meer over Lars
LinkedIn Rosario de Ferrater
Recruitment Consultant
Meer over Rosario
LinkedIn Marieke Baijens
Recruiter
Meer over Marieke
LinkedIn Sophie Goldenbeld
Talent Sourcer / RPO Recruiter
Meer over Sophie
LinkedIn Jennifer Kremers
Talent Sourcer
Meer over Jennifer

Bekijk onze laatste IT vacatures

 • schedule 40 uur
 • place utrecht
 • file_copy Freelance / Interim

IT Teammanager

Ben jij de energieke IT Teammanager die ons team van 25 IT professionals die verdeeld zijn over diverse scrumteams kan motiveren? Jij zorgt ervoor dat ze helemaal bij blijven door de juiste kennis en
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Leusden
 • file_copy Freelance / Interim

Business Analist Configuratoren

De organisatie: Onze eindklant is een Retail organisatie in de regio Utrecht. De organisatie is zeer klantgericht en werkt daarom voortdurend op vernieuwende manieren aan de verbetering van de dienstv
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Boxtel
 • file_copy Freelance / Interim

IT Project manager

Job Description We are urgently looking for a IT Project manager in the Den Bosch region. Qualifications Good Knowledge and 5+ years of experience of project management (Agile, Prince2, PMP) metho
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Eindhoven
 • file_copy Freelance / Interim

Senior Linux Puppet DevOps Engineer

Core Skills – Provide day to day support to the Architects and Project Managers to deliver the required configurations within all work streams (Main Program, Live Service, Service Requests and Reques
Bekijk vacature
phone 085 025 00 45