IT

Passie voor IT gecombineerd met een jarenlang netwerk in deze branche

Over ons vakgebied IT

The Talent Recruiters is dé specialist om als verlengstuk van je organisatie mee te denken en de juiste IT professionals te bemiddelen! Wij hebben een passie voor IT, en als we IT zeggen bedoelen we ook echt IT. Onze recruitment consultants hebben een achtergrond in IT en een jarenlang netwerk binnen deze branche. Wij bemiddelen, onder andere, succesvol in de volgende soorten rollen: 
 

Infrastructuur rollen 

De IT infrastructuur is de basis van je digitale organisatie. Rollen binnen de IT infrastructuur richten zich op het beheren, beschikbaar maken en upgraden van de infrastructuur. Enkele voorbeelden van rollen binnen de IT infrastructuur zijn:  

 
Applicatie rollen 

Applicatie rollen richten zich op het (door)ontwikkelen, beheren en testen van applicaties.  Wij bemiddelen onder andere met succes voor de volgende applicatierollen: 

 
Agile rollen 

De specialisten binnen de agile rollen zorgen voor de constante aanpassing van producten, diensten en manier van werken aan de markt en klantsituaties. Agile maakt het voor organisaties mogelijk om met continue verandering om te gaan. Wij bemiddelen onder andere in de volgende agile rollen: 

Architecten rollen 

Architecten richten zich op het ontwerp van het landschap, zij zijn in principe bezig met de blauwdruk. Dit kan onder andere in de volgende rollen: 

Management rollen 

Professionals in IT management rollen zijn eindverantwoordelijk voor IT processen en /of projecten, of voor de complete IT organisatie. Binnen het IT management bemiddelen we rollen als: 

The Talent Recruiters als IT recruitment partner 

Wij zetten onze passie voor IT graag in om mooie matches tot stand te brengen! Wij bemiddelen professionals voor veel uitdagende freelance projecten, maar ook voor vaste rollen. Op zoek naar een interim vakspecialist of een nieuwe gewaardeerde collega? Neem contact met ons op en wij kijken graag mee!  

Meet onze IT specialisten

LinkedIn Mark Dalmeijer
Lead Recruitment Consultant
Meer over Mark
LinkedIn Juan Molenaar
Accountmanager
Meer over Juan
LinkedIn Menno Stockmans
Accountmanager
Meer over Menno
LinkedIn Thomas Kuijpers
Accountmanager
Meer over Thomas
LinkedIn Lars Broeders
Team Lead Recruitment
Meer over Lars
LinkedIn Rosario de Ferrater
Recruitment Consultant
Meer over Rosario
LinkedIn Marieke Baijens
Recruiter
Meer over Marieke
LinkedIn Sophie Goldenbeld
Talent Sourcer / RPO Recruiter
Meer over Sophie
LinkedIn Jennifer Kremers
Talent Sourcer
Meer over Jennifer

Bekijk onze laatste IT vacatures

 • schedule 40 uur
 • place Eindhoven
 • file_copy Freelance / Interim

Application Developer

Job Description: As an Application Developer you are responsible for DocStore, which is a business-critical application that distributes secure product-related content (documents and firmware) to NXP
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Veghel
 • file_copy Werving & Selectie

Frontend developer

Wil jij impact hebben op onze snelgroeiende digitale business in meer dan 12 landen? En online producten verkopen die bijdragen aan het duurzaam gebruik van onze schaarse waterbronnen? Zo ja, dan zoek
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Utrecht
 • file_copy Freelance / Interim

Visual Designer

Activiteiten We zijn op zoek naar een visual designer die het scrumteam Schade, Hypotheken, Vitality komt versterken voor minimaal 3 dagen per week. Enkele projecten waar deze persoon aan zal werken:
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Utrecht
 • file_copy Freelance / Interim

Tester

Vaardigheden Handmatig testen (websites/Sitecore CMS) Automatisch testen (m.b.v. Selenium/Specflow/C# .NET) Device/browsertesten (m.b.v. Browserstack) Goede beheersing Nederlandse taal (userstor
Bekijk vacature
phone 085 025 00 45