IT

Passie voor IT gecombineerd met een jarenlang netwerk in deze branche

Over ons specialisme IT

The Talent Recruiters is dé specialist om als verlengstuk van je organisatie mee te denken en de juiste IT professionals te bemiddelen! Wij hebben een passie voor IT, en als we IT zeggen bedoelen we ook echt IT. Onze recruitment consultants hebben een achtergrond in IT en een jarenlang netwerk binnen deze branche. Wij bemiddelen, onder andere, succesvol in de volgende soorten rollen: 
 

Infrastructuur rollen 

De IT infrastructuur is de basis van je digitale organisatie. Rollen binnen de IT infrastructuur richten zich op het beheren, beschikbaar maken en upgraden van de infrastructuur. Enkele voorbeelden van rollen binnen de IT infrastructuur zijn:  

 
Applicatie rollen 

Applicatie rollen richten zich op het (door)ontwikkelen, beheren en testen van applicaties.  Wij bemiddelen onder andere met succes voor de volgende applicatierollen: 

 
Agile rollen 

De specialisten binnen de agile rollen zorgen voor de constante aanpassing van producten, diensten en manier van werken aan de markt en klantsituaties. Agile maakt het voor organisaties mogelijk om met continue verandering om te gaan. Wij bemiddelen onder andere in de volgende agile rollen: 

Architecten rollen 

Architecten richten zich op het ontwerp van het landschap, zij zijn in principe bezig met de blauwdruk. Dit kan onder andere in de volgende rollen: 

Management rollen 

Professionals in IT management rollen zijn eindverantwoordelijk voor IT processen en /of projecten, of voor de complete IT organisatie. Binnen het IT management bemiddelen we rollen als: 

The Talent Recruiters als IT recruitment partner 

Wij zetten onze passie voor IT graag in om mooie matches tot stand te brengen! Wij bemiddelen professionals voor veel uitdagende freelance projecten, maar ook voor vaste rollen. Op zoek naar een interim vakspecialist of een nieuwe gewaardeerde collega? Neem contact met ons op en wij kijken graag mee!  

Meet onze IT specialisten

LinkedIn Jessica de Groot
Recruitment consultant
phone 06 159 557 81
LinkedIn Mark Dalmeijer
Recruitment consultant
phone 06 254 332 30
LinkedIn Lars Broeders
Recruitment consultant
phone 06 293 307 16
LinkedIn Jacky Burger
Recruitment Consultant
phone 06 251 278 89
LinkedIn Astrid Nell
Recruiter
phone 06 213 411 56
LinkedIn Marieke Baijens
Recruiter
phone 06 114 922 49
LinkedIn Sophie Goldenbeld
Recruiter
phone 06 117 290 26

Bekijk onze laatste IT vacatures

 • schedule 40 uur
 • place Eindhoven
 • file_copy Werving & Selectie

Informatie & Security Specialist

Zoek jij een verantwoordelijke baan op het snijvlak van IT-techniek en informatiebeveiliging? Werk je graag bij een organisatie die volop in ontwikkeling is? Dat komt goed uit! Wij zijn op zoek naar i
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Veldhoven
 • file_copy Freelance / Interim

Release Train Engineer User Support Services

Introduction The IT division supports information management, workplace and collaboration facilities, infrastructure, automation and optimization of key business processes across the organization. Th
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Hapert
 • file_copy Werving & Selectie

Applicatiebeheerder

Ben jij die ervaren specialist die het beheer van alle applicaties op zich kan nemen? Wij zoeken een: Applicatiebeheerder Functieomschrijving Ben jij een ervaren applicatiebeheerder die het leuk vi
Bekijk vacature
 • schedule 40 uur
 • place Veldhoven
 • file_copy Detachering

Business Process Manager/ Process Consultant

Job Mission As a Senior Process Consultant within the Global Business Process Management (BPM) team you will support the organization her Global Business Process Owners (GBPO’s) and G
Bekijk vacature
phone 085 025 00 45