Security

Digitale bedreigingen evolueren voortdurend. Daarom zorgen wij voor gespecialiseerde strategische, tactische en operationele Security professionals met o.a. diepgaande kennis van netwerken, systemen en applicaties.

 

Specialisaties

In ons netwerk van Security experts vind je onder andere:

Waarom The Talent Recruiters voor jullie Security vraagstuk?

Onze dienstverlening

Interim opdrachten

Wij hebben een breed netwerk aan hoogopgeleide, ervaren freelancers en interim professionals die op tijdelijke basis projecten uitvoeren.

Meer over interim opdrachten

Werving & Selectie

Wij helpen graag om (direct) nieuwe vaste medewerkers te vinden die matchen op het gebied van kwaliteiten en ook een toevoeging zijn op het gebied van mentaliteit en bedrijfscultuur.

Meer over werving & selectie

Detachering en deta-vast

Ervaren consultants die direct bijdragen aan de groei en het succes van jullie organisatie. Tijdelijk via detachering, of met de mogelijkheid om de professional na een vooraf afgesproken termijn over te nemen via de detavast constructie. Deze dienstverlening bieden wij aan onder ons andere label True Blue Consultancy.

Meer over detachering en deta-vast

Jullie contactpersonen bij The Talent Recruiters voor Security

Wij werken we met business units die gespecialiseerd zijn in de verschillende vakgebieden. Voor Security zijn dat de teams van Floris Koldewee en Mark Dalmeijer. Neem bij vragen gerust rechtstreeks contact met ze op!

LinkedIn Floris Koldewee
Business Unit Manager
phone 06 126 172 58
LinkedIn Mark Dalmeijer
Business Unit Manager
phone 06 254 332 30

Bekijk onze laatste Security vacatures

  • schedule 40 uur
  • place Eindhoven
  • file_copy Freelance / Interim

Team Lead – Security Technology Engineering

The Security Technology team supports 1st and 2nd line Security Risk Management with state-of-the-art detection & protection tooling. They also enable development and implementation of (new) tech
Bekijk vacature
  • schedule 40 uur
  • place Gorinchem / Rotterdam
  • file_copy Werving & Selectie

Cyber Security Consultant

Ben jij gepassioneerd door cyberbeveiliging en klaar om onze klanten te adviseren over complexe cybersecurityvraagstukken? Heb je ervaring met het implementeren van effectieve beveiligingsoplossingen
Bekijk vacature
phone 085 025 00 45