Security

Digitale bedreigingen evolueren voortdurend. Daarom zorgen wij voor gespecialiseerde strategische, tactische en operationele Security professionals met o.a. diepgaande kennis van netwerken, systemen en applicaties.

 

Specialisaties

In ons netwerk van Security experts vind je onder andere:

Waarom The Talent Recruiters voor jullie Security vraagstuk?

Onze dienstverlening

Interim opdrachten

Wij hebben een breed netwerk aan hoogopgeleide, ervaren freelancers en interim professionals die op tijdelijke basis projecten uitvoeren.

Meer over interim opdrachten

Werving en selectie

Wij helpen graag om (direct) nieuwe vaste medewerkers te vinden die matchen op het gebied van kwaliteiten en ook een toevoeging zijn op het gebied van mentaliteit en bedrijfscultuur.

Meer over werving en selectie

Detachering & Detavast

Ervaren consultants die direct bijdragen aan de groei en het succes van jullie organisatie. Tijdelijk via detachering, of met de mogelijkheid om de professional na een vooraf afgesproken termijn over te nemen via de detavast constructie. Deze dienstverlening bieden wij aan onder ons andere label True Blue Consultancy.

Meer over detachering & detavast

Jullie contactpersonen bij The Talent Recruiters voor Security

Wij werken we met business units die gespecialiseerd zijn in de verschillende vakgebieden. Voor Security zijn dat de teams van Floris Koldewee en Mark Dalmeijer. Neem bij vragen gerust rechtstreeks contact met ze op!

LinkedIn Floris Koldewee
Business Unit Manager
phone 06 126 172 58
LinkedIn Mark Dalmeijer
Business Unit Manager
phone 06 254 332 30

Bekijk onze laatste Security vacatures

  • schedule 40 uur
  • place Helmond
  • file_copy Deta Vast

Decentrale Security & Privacy Officer

De uitdaging   Je zorgt ervoor dat de informatiebeveiliging wordt doorgevoerd in de processen, conform wet- en regelgeving. Je geeft voorlichting over gegevensbescherming binnen het team en je werk
Bekijk vacature
  • schedule 40 uur
  • place Veldhoven
  • file_copy Freelance / Interim

Requirements Engineer / Business Analyst

Assignment Summary: As a Use Case Requirements Engineer / Business Analyst your primary focus will be on capturing, analyzing, and documenting the specific use cases about how engineers use manufactur
Bekijk vacature
phone 085 025 00 45