Kees van der Struijk

Recruiter

In office

Hoi! Mijn naam is Kees van der Struijk, 27 jaar en woonachtig in de omgeving van Arnhem. Ik ben Accountmanager voor team MKB en New Business. Ik ben tijdens het afstuderen aan mijn studie toegepaste psychologie al een dag per week begonnen bij The Talent Recruiters als Recruiter, en nadat ik trotse eigenaar van mijn papiertje werd ben ik het team op een fulltime basis gaan versterken. Eerst als recruiter, inmiddels doorgegroeid naar Accountmanager. Dit geeft mij het voordeel dat ik al een mooi netwerk aan professionals heb opgebouwd.
Ik ben een échte teamspeler en zal altijd waken voor ieders belang. Door dit te combineren met mijn kennis voor menselijk gedrag, mijn commerciële instelling en mijn enorme passie E-sports, ben ik ervan overtuigd een goede verbinder te zijn voor de klant. Ik zie mijzelf als kritisch, realistisch en bovenal optimistisch. Ik kijk er naar uit om mij verder te verdiepen in de wereld van technology en alles wat hierbij komt kijken!

Out of office

In mijn vrije tijd ben ik bezig met veel verschillende dingen. Hierboven heb ik beschreven dat ik gepassioneerd ben over de wereld van E-sports en ik vind het dan ook heerlijk om te gamen en mij hierin te verliezen. Ik spreek graag met vrienden af voor een biertje in de kroeg of om een avondje 30 seconds te spelen.

LinkedIn Kees van der Struijk
Accountmanager
phone 06 297 988 38
phone 085 025 00 45