Kees van der Struijk

Recruiter Technology

In office

Hoi! Mijn naam is Kees van der Struijk, 27 jaar en woonachtig in de omgeving van Arnhem. Momenteel ben ik aan het afstuderen aan de opleiding Toegepaste Psychologie en daarnaast zal ik één dag in de week de rol van recruiter bij The Talent Recruiters Technology vervullen. Na het behalen van mijn studie zal ik intreden als fulltime medewerker.
Ik ben een échte teamspeler en zal altijd waken voor ieders belang. Door dit te combineren met mijn kennis voor menselijk gedrag, mijn commerciële instelling en mijn enorme passie E-sports, ben ik ervan overtuigd een goede verbinder te zijn voor de klant. Ik zie mijzelf als kritisch, realistisch en bovenal optimistisch. Ik kijk er naar uit om mij verder te verdiepen in de wereld van technology en alles wat hierbij komt kijken!

Out of office

In mijn vrije tijd ben ik bezig met veel verschillende dingen. Hierboven heb ik beschreven dat ik gepassioneerd ben over de wereld van E-sports en ik vind het dan ook heerlijk om te gamen en mij hierin te verliezen. Ik spreek graag met vrienden af voor een biertje een de kroeg of om een avondje 30 seconds te spelen.

LinkedIn Kees van der Struijk
Recruiter Technology
phone 06 201 920 09
phone 085 025 00 45