Kees van der Struijk

Recruiter

In office

Als accountmanager bij The Talent Recruiters bekleed ik een functie met een 360 graden scope. Dit houdt in dat ik klanten ontzorg in het vinden van het juiste talent dat passend is bij hun behoeften. Daarnaast verbind ik kandidaten met de juiste uitdaging en begeleid ik onze professionals tijdens hun projecten middels fieldmanagement.

Ik ben afgestudeerd in Toegepaste Psychologie, waardoor ik menselijk gedrag en motivatie begrijp en effectief kan adviseren en interviewen.

In februari 2022 ben ik begonnen als Recruiter bij TTR en in juni 2023 heb ik de stap naar Accountmanager gemaakt. In deze periode heb ik vaardigheden ontwikkeld in het adviseren van kandidaten/klanten, het voeren van sollicitatiegesprekken, teamwork, communicatie en het opbouwen van relaties. Mijn kerncompetenties zijn klanttevredenheid, (inhoudelijke) kwaliteit van de dienstverlening en oplossingsgericht handelen. Klanten ontzorgen en mensen ondersteunen in hun loopbaan geeft mij ontzettend veel voldoening. Ik sta te popelen om nieuwe dingen te leren en mijn vaardigheden en kennis op het gebied van accountmanagement te blijven ontwikkelen.

Out of office

Buiten het werk ben ik op verschillende plekken te vinden. Zo ben ik al van kleins af aan te vinden op het voetbalveld (volgens mij had ik eerder voetbalschoenen aan dan gewone schoenen). Het zal geen verrassing zijn dat ik met vrienden geniet van een drankje op het terras of in de zomerperiode te vinden ben op een (hardstyle) festival. Sinds dat ik een jaar of 14 ben, heb ik een passie ontwikkeld voor de wereld van e-sports. Competitief gamen vind ik heerlijk en kan hier helemaal in opgaan. Niet alleen met gamen ben ik competitief. Met een potje 30seconds ben ik ook liever degene die wint 😉

LinkedIn Kees van der Struijk
Accountmanager
phone 06 297 988 38
phone 085 025 00 45