Sophie Goldenbeld

Recruiter

In office

Mijn naam is Sophie en ik ben recruiter bij The Talent Recruiters. Mijn focus ligt op ons corporate recruitment en de RPO recruitment trajecten die ik aan ga. Daarnaast ondersteun ik verschillende accountmanagers om te recruiten voor onze klanten. Mijn kracht is mijn oprechte nieuwsgierigheid en het verbinden van mensen. In combinatie met mijn resultaatgerichtheid & enthousiasme maakt dat de zoektocht naar een geschikte kandidaat stukken makkelijker! Het leukste in mijn rol als Recruiter is dat je door de vraag van de klant te matchen met de juiste kandidaat ontstaat een lange termijn relatie. Dit bereik je naar mijn mening door goed door te vragen en echt te luisteren wat kandidaten echt willen.

Out of office

Ik zie mezelf als een Brabantse levensgenieter, ik ga graag naar het terras, leuke dingen doen, lekker uit eten. Ik ben ook actief, fitness graag. Bij al deze activiteiten ben ik het liefst omringd door mijn vriend of mijn vriendinnen. Ik hou erg van reizen, mijn ambitie is om ooit een wereldreis te maken samen met mijn vriend!

LinkedIn Sophie Goldenbeld
Talent Sourcer / RPO Recruiter
phone 06 117 290 26

Ervaring van onze klant met Sophie als RPO Recruiter:

“Sophie is fijn om mee samen te werken, snel in haar communicatie en zoekt echt de samenwerking op. Zij weet het juiste profiel naar voren te krijgen, schakelt professioneel met de business en weet kandidaten te binden en boeien. Mede dankzij haar hulp bij het sourcen, hebben we een aantal uitdagende ICT-vacatures weten in te vullen.

Céline Berings | Recruiter bij DAS

phone 085 025 00 45