Sophie Goldenbeld

HR Officer / Corporate Recruiter

In office

Mijn naam is Sophie en ik werk bij The Talent Recruiters in de dubbelrol van HR Officer & Corporate Recruiter. In mijn tijd bij The Talent Recruiters heb ik me kunnen ontwikkelen van Recruiter tot Corporate Recruiter & RPO Recruiter en nu ook tot HR Officer. Ik ben daar enorm trots op en blij dat ik iets kan doen met de passie die ik heb gevonden voor het HR-vak. Hier ligt ook mijn achtergrond vanuit mijn studie. Mijn kracht is mijn oprechte nieuwsgierigheid en het verbinden van mensen. De combinatie met mijn resultaatgerichtheid & enthousiasme maakt dat ik me zo thuis voel in deze dubbelrol! Het leukste vind ik dat ik als Corporate Recruiter direct betrokken ben bij de groei van ons eigen team. En als HR Officer ben ik betrokken bij diverse projecten, zodat onze organisatie ook meegroeit met het aantal medewerkers!

Out of office

Ik zie mezelf als een Brabantse levensgenieter: ik ga graag naar het terras, leuke dingen doen en lekker uit eten. Ik ben ook actief, fitness graag en hou van wandelen (dit laatste het liefste met mijn hond Nora). Bij al deze activiteiten ben ik het liefst omringd door mijn vriend of mijn vriendinnen. Ik hou erg van reizen. Mijn ambitie is om ooit een wereldreis te maken samen met mijn vriend!

LinkedIn Sophie Goldenbeld
HR Officer / Corporate Recruiter
phone 06 117 290 26

Ervaring van onze klant met Sophie als RPO Recruiter:

“Sophie is fijn om mee samen te werken, snel in haar communicatie en zoekt echt de samenwerking op. Zij weet het juiste profiel naar voren te krijgen, schakelt professioneel met de business en weet kandidaten te binden en boeien. Mede dankzij haar hulp bij het sourcen, hebben we een aantal uitdagende ICT-vacatures weten in te vullen.

Céline Berings | Recruiter bij DAS

phone 085 025 00 45