Inleiding

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren en gedreven Financial Controllers. Ben jij de controller die toe is aan zijn of haar volgende carrièrestap? Beschik jij over oog voor detail en kwaliteit, kennis van wet en regelgeving en ben je energiek en pro-actief? The Talent Recruiters biedt jou de kans om je reeds opgedane kennis en ervaring verder uit te bouwen. The Talent Recruiters helpt jou door onze grote verscheidenheid aan projecten en opdrachtgevers aan de passende job!

 

Functieomschrijving

Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van periodieke (financiële) rapportages. Je hebt een ondersteunende en adviserende rol naar diverse commerciële afdelingen en externe partijen. Tijdens je werkzaamheden zul je veelvuldig de link leggen tussen beleid, operationele activiteiten en de financiële planning en -administratie. Dit vereist flexibiliteit zonder dat de hoofdlijnen uit het oog worden verloren. Als business controller ben je verantwoordelijk voor het opstellen van prognoses, rapportages en analyses met als doel het structureel verbeteren van het bedrijfsresultaat. Op basis van deze gegevens lever je gevraagd (en ongevraagd) advies over de bedrijfsvoering.

 

Bedrijf

Je komt in dienst van The Talent Recruiters en gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. The Talent Recruiters is een professionele recruitment organisatie, gevestigd in Waalre, die zich concentreert op de ICT en Finance arbeidsmarkt. Onze ervaren consultants zijn gespecialiseerde arbeidsbemiddelaars die professionals en opdrachtgevers met succes bij elkaar brengt. Duidelijke en eerlijke communicatie, persoonlijke betrokkenheid, snel en doelgericht handelen zijn kenmerkend voor onze werkwijze richting opdrachtgever en kandidaat.

 

Aanbod

Je werkt bij The Talent Recruiters met een team van enthousiaste Finance collega’s en wordt ondersteunt door een team van ervaren en professionele Consultants. Naast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, staat ontwikkeling en groei bij ons hoog op de agenda.

 

Onze arbeidsvoorwaarden op een rij:

 • Concurrerend vast salaris, afhankelijk van kennis, ervaring en certificering.

 • Reiskostenvergoeding of leaseauto

 • Doorlopend uitdagende opdrachten

 • Intensieve en persoonlijke begeleiding

Profiel

 • Afgeronde HBO- opleiding (bijv. MBA, bedrijfseconomie)

 • Minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring in een gelijke functie

 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden

 • Commercieel ingesteld en werkt efficiënt

 • Echte teamspeler die verbindend weet op te treden

 • Durft zich uit te spreken, maar doet die opbouwend en genuanceerd

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in schrift;

 • Ruime kennis en ervaring in MS Office;

Schrijf je vrijblijvend in zodat we contact met je op kunnen nemen zodra wij een passende vacature voor je hebben.

Nog niet gevonden waar je naar zocht? Klik dan op 'altijd op zoek naar' of 'alle vacatures'.