Maikel De Vrindt

Commercieel Manager

In office

Als Commercieel Manager ben ik verantwoordelijk voor de commercie, recruitment en de dagelijkse aansturing van de commerciële teams in Eindhoven en Amsterdam. Ik faciliteer mijn professionele collega’s zodat zij het beste resultaat uit hun werk kunnen halen. Door mijn achtergrond in IT als gedetacheerd consultant, tezamen met inmiddels vijftien jaar ervaring in recruitment/sales, ben ik uitstekend in staat om de brug te slaan tussen de professional en onze opdrachtgever. Ik weet immers als geen ander hoe het was om als consultant actief te zijn bij klanten. In mijn sales carrière heb ik veel grote en kleine opdrachtgevers mogen helpen en adviseren in hun recruitment proces en de daarin best passende oplossingen. Deze ervaring gebruik ik ook om het The Talent Recruiters team succesvol te maken en te coachen. Als persoon hecht ik veel waarde aan langdurige samenwerkingen waarbij een ieder elkaars toegevoegde waarde waardeert. Ik investeer graag in relaties, ben daar ook trots op. Relaties ga ik aan in voor en tegenspoed.

Out of office

In mijn vrije tijd staat mijn gezin centraal en geniet ik op z’n tijd van potje darts. Daarnaast heeft de luchtvaartsector mij altijd geboeid, al vanaf mijn jeugd. Naast het fotograferen van vliegtuigen vind je me ook online bij het vliegen van simulatoren.

Vanuit mijn werk alsmede mijn hobby zeg ik dan ook: “The sky is the limit”

LinkedIn Maikel De Vrindt
Commercieel Manager
phone 06 278 246 80

Werken met Maikel?

  • schedule 40 uur
  • place Schiphol-Rijk
  • file_copy Intern

Talent Sourcer

Lid worden van een klein, open team met volop groei ambities? Onze nieuwe vestiging The Talent Recruiters Amsterdam groeit en daarom zoeken wij naar een TALENT SOURCER!   Jij: Voelt je thuis
Bekijk vacature
  • schedule 38 uur
  • place Schiphol-Rijk
  • file_copy Intern

Accountmanager IT

Word jij de schakel tussen vooraanstaande klanten en gedreven professionals? Wij groeien sterk en hebben daardoor plek voor een ACCOUNTMANAGER IT op ons nieuwe kantoor in Schiphol Rijk!   Jij: B
Bekijk vacature
  • schedule 38 uur
  • place Eindhoven
  • file_copy Intern

Accountmanager IT

Word jij de schakel tussen vooraanstaande klanten en gedreven professionals? Wij groeien sterk en hebben daardoor plek voor een ACCOUNTMANAGER IT op ons fijne kantoor op de bruisende High Tech Campus!
Bekijk vacature
phone 085 025 00 45